03
ruj
2023
Vijesti

Oblikujte sami svoju sezonu

Teserakt - posebno osmišljena pretplata Hrvatskog doma Split

hrvatski dom split teserakt

share

Hrvatski dom Split najavljuje svoju najuzbudljiviju koncertnu sezonu do sada. Od posebne potpuno jedinstvene koncertne pretplate, preko inovativnog i bogatog programa za mlade, do više od 60 koncerata i događanja u novim ciklusima.

Foto: Hrvatski dom Split

Nova sezona, nova pretplata

Posebna zanimljivost ove sezone je i nova inovativna pretplata Teserakt koja uz ciklusne pretplate daje potpunu slobodu pretplatniku u kreiranju vlastite sezone, odnosno odabiru koncerata na koje se pretplaćuje. Teserakt je kao takva jedinstvena pretplata u kulturi u Hrvatskoj. Pretplatnici će graditi svoju vlastitu koncertnu sezonu. Sami će birati koncerte koje će uključiti u svoju pretplatu u pakete od 4, 8, 16 i 24 koncerata. Pretplata od na primjer 8 koncerata se zove Teserakt op. 23/24 br. 8.

Pretplata će biti otvorena cijele godine što omogućuje i kupnju paketa kao poklona. Iznenadite svoje najbliže s kreativnim kombinacijama ili odaberite seriju koncerata za sebe.

Hrvatski dom Split

Teserakt op. 23/24 br. (4, 8, 16, 24)

Posebna pretplata – Pretplatnik odabire koje će koncertne uključiti u svoju pretplatu u paketima od 4, 8, 16 i 24 koncerta neovisno o ciklusu. Cijena pretplate računa se s 20% popusta na ukupnu cijenu odabranih koncerata.

Podsjećamo kako je uz Teserakt pretplatu moguće odabrati i jednu i više ostalih pretplata:

  • Klasika op. 23./24. br. 26
  • Klasika op. 23./24. br. 16
  • Klasika op. 23./24. br. 8
  • Chiaroscuro op. 23./24. br. 8
  • Kontrapost op. 23./24. br. 8

U pretplatu Teserakt moguće je uključiti sve koncerte unutar ciklusa 1.618, Chiaroscuro i Kontrapost u sezoni 23./24. osim koncerata 11. Dana klasične gitare.

Foto: Hrvatski dom Split

Za više informacija o drugim pretplatama kliknite ovdje.

– Hrvatski dom Split

Moglo bi Vas zanimati