28
tra
2023
Vijesti

Petnaesti rođendan debitantskog albuma

Repetitor započinje proljetnu turneju u Hrvatskoj

Repetitor

Repetitor /Filip Tasić

share

Repetitor ove godine obilježava petnaest godina od objave hvaljenog debi-albuma; nakon Zagreba slijede i nastupi u Šibeniku i Splitu

Krajem travnja beogradski Repetitor, jedan od najistaknutijih regionalnih garage-alt-rock bendova, započeo je proljetnu turneju, kojom obilježavaju 15 godina od izlaska albuma prvijenca. Tim povodom stižu i pred zagrebačku publiku te će 5. svibnja nastupiti u Tvornici kulture.

Upravo im je Zagreb prva koncertna postaja u Hrvatskoj, jer slijede i nastupi u Šibeniku, 12. svibnja u klubu Azimut i u Splitu, 13. svibnja u klubu Quasimodo. U sklopu ove proljetne turneje pred publiku stižu s best of the best set-listom, kojom će demonstrirati zašto i dalje slove za najenergičniji rock trio u regiji.

Kroz gotovo dvadeset godina djelovanja, od osnutka 2005. godine, ovaj alt-rock trio postao je jedna od najuzbudljivijih regionalnih koncertnih atrakcija. Autorskim pjesmama osvajali su top-liste i glazbene kritike, no svoju reputaciju učvrstili su upravo energičnim koncertima i nastupima diljem regije i Europe. Bend čine Milena Milutinović na bubnjevima, Ana-Marija Cupin na basu i Boris Vlastelica frontmen benda i gitarist, a iza sebe imaju četiri studijska albuma.

S aktualnog studijskog albuma Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji iz 2020. godine, nedavno su objavili videospot za “Sa izvora”, četvrti po redu singl s ovog izdanja. Krajem prošle godine po prvi put su predstavili i vinilno izdanje debitantskog albuma Sve što vidim je prvi put, originalno objavljenog 2008., s kojim ove godine obilježavaju i jubilarnih 15 godina od objave.

Ulaznice za koncert u Zagrebu dostupne su online putem plaftorme Core Event, dok su u fizičkom obliku dostupne na zagrebačkim lokacijama: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old. Pretprodajna cijena je 11 eura, dok će na dan koncerta biti 14 eura. Organizator koncerta je yem.

Moglo bi Vas zanimati