01
ožu
2022
Vijesti

z++, Grše i Repetitor stižu u Koprivnicu - potvrđena prva imena RockLive festivala

z++ Rocklive

z++

share

RockLive Festival #11, ove će se godine održati ponovno kao trodnevni festival i to od 28. do 30. srpnja u Koprivnici.

Nakon prošlogodišnjeg jubilarnog desetog izdanja, počinje nova RockLive priča, a ovaj jedini festival ovakvog tipa na sjeveru Hrvatske, od ove se godine trajno vraća u koprivnički Kampus gdje se održavao i prvih pet godina.

Prva poznata imena zagrebački su stoner rock bend She Loves Pablo, iz Beograda dolazi jedan od najenergičnijih bendova regije, Repetitor, nakon odličnog nastupa u koprivničkom FUNKu, te rasprodane Tvornice kulture, na RockLive dolazi Grše, a kao posebna poslastica za ljubitelje trap zvuka iz Osijeka dolazi z++.

Ovo su prva četiri izvođača koji će zabavljati publiku RockLive Festivala #11, a u narednim tjednima taj će se popis samo povećavati najboljim izvođačima regije.

Grše u Tvornici kulture

Grše/Matej Grgić

Od danas 1.3. u prodaji su i festivalske ulaznice koje vrijede za 3 dana festivala, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima.

Cijena ulaznice je 100kn, a tako će biti do 1.5. kada se cijena diže na 130kn.

Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja bit će 150kn.

Direktan link za festivalske ulaznice: RockLive Festival #11 – ulaznice

Kao i ranijih godina, RockLive će imati organiziran kamp za sve posjetitelje koji na festivalu žele boraviti puna tri dana, bit će osiguran popust za one koji na festival dolaze vlakom iz udaljenijih mjesta, a broj posjetitelja više nije ograničen.

Uvode se i neki noviteti, pa će uskoro biti objavljen poseban natječaj za dizajn festivalskog mercha, a ove će se godine birati i RockLive maskota koja će nekome od posjetitelja donijeti vrijedne nagrade.

Moglo bi Vas zanimati