17
sij
2023
Vijesti

Iskonova nagrada publike

Rock&Off: Glasom za omiljenog izvođača do vrijednih nagrada

Iskonova nagrada publike

Iskonova nagrada publike

share

Koji izvođač je u 2022. okupirao playliste i srca naših zaljubljenika u dobru domaću glazbu?

Odgovor na ovo pitanje znat će se uskoro, jer počelo je 5. po redu glasovanje za Iskonovu nagradu publike na dodjeli glazbenih Rock&OFF nagrada: https://www.iskon.hr/Rock-Off

Ove godine svi fanovi rock i žanrovski povezane glazbe mogu dati svoj glas jednom od 20 nominiranih izvođača, a najsretniji će biti nagrađeni izuzetno vrijednim glazbenim poklonima iz Bowers&Wilkins asortimama.

Za Iskonovu nagradu publike nominirani su:

Bad Daughter, Barbara Munjas, Chui, Darko Rundek & Ekipa, Detour, Djeca!, Edo Maajka, Eliot Alma, Eni Jurišić & Matija Cvek, Ether, Hladno Pivo, Hram, Ivan Grobenski, J. R. August, Mary May, Miach, Pips, Chips & Videoclips, Porto Morto, ST!LLNESS i Tidal Pull.

Glasovati se može jednom dnevno do 1.2.2023. godine, a pobjednik će biti proglašen na dodjeli Rock&OFF nagrada u Tvornici kulture 3.2.2023. godine.

Fond nagrada za najsretnije glasače iznosi nešto manje od 3000 eura, a uključuje Bowers& Wilkins Zeppelin bežični zvučnik, Bowers&Wilkins PX7S2 naglavne noise cancelling slušalice, Bowers&Wilkins PI5 wireless in ear slušalice, 10 poklon-bonova za kupovinu u glazbenoj knjižari Rockmark u vrijednosti 30 eura te besplatnu Iskon.Play TV uslugu, na kojoj će od proljeća moći gledati i ekskluzivni glazbeni Rock&OFF sadržaji.

U najavi Rock&OFF TV videoteka & ljetni glazbeni kamp

Rock&OFF bit će prvo događanje u Hrvatskoj koje će na Iskonovim TV platforama dobiti vlastitu glazbenu videoteku, koja će uz playliste i videospotove izvođača (bez reklama i ometanja) prikazvati i autorske emisije u koprodukciji Unisona i Iskona. Iskonov CEO Krešimir Madunović najavio ju je na nedavnoj Rock&OFF press konferenciji, a prenio je i prve detalje ljetnog glazbenog kampa kojeg Iskonovci organiziraju s Unisonom i partnerima za talentiranu djecu koja si ne mogu priuštiti ljetovanje ni glazbeno mentorstvo/školovanje.

 

Sve novosti i aktualnosti oko nagrade pratite i dalje na službenoj web stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison.

Moglo bi Vas zanimati