03
stu
2022
Vijesti

Rundek i Ekipa rasprodali pet koncerata u KSET-u

Darko Rundek

Darko Rundek

share

U svega tri dana Rundek i Ekipa rasprodali su pet od ukupno šest koncerata koje će odsvirati u zagrebačkom KSET-u. U prodaji su ostale jedino ulaznice za svirku 8. prosinca koje će biti rasprodane najkasnije kroz nekoliko dana.

Serija nastupa u KSET-u krenut će 28. studenog. Bit će to najintimniji koncerti koje je su Rundek i Ekipa svirali u puno godina, jer je po danu dostupno 240 ulaznica. Očekivano, prvoobjavljenih pet datuma je razgrabljeno brzo, pa je dodan posljednji, šesti dan – 8. prosinca. Nakon što se on rasproda neće se dodavati više koncerata.

Ususret koncertima Darko Rundek je izjavio: „Ima nekih stvari koje se mogu podijeliti/razmijeniti/zajedno doživjeti, samo IZBLIZA. Nevidljive su na velikoj sceni, ne možeš ih osjetiti preko zvučnika i ekrana. U KSET-u smo dovoljno blizu za to. U ovom vremenu manipulacije i strepnje treba nam povjerenja, igre i slavlja. Kako ove godine slavimo 20. rođendan Ruku, dat ćemo više prostora pjesmama s tog albuma. Dobrodošli!”

Ulaznice po cijeni od 140 kn su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr, kao i u Dirty Old Shopu i Rockmarku.

Moglo bi Vas zanimati