15
velj
2023
Vijesti

Sara Renar slavi deset godina karijere audiovizualnim koncertom u KSET-u

Sara Renar

Sara Renar /Marina Uzelac

share

U četvrtak, 13. travnja Sara Renar će održati koncert u zagrebačkom klubu KSET povodom deset godina glazbene karijere.

Ova nagrađivana zagrebačka kantautorica je nezaobilazno ime na regionalnoj glazbenoj sceni. Iza sebe ima pet diskografskih izdanja na kojima potpisuje tekst i glazbu. Album Djeca nominiran je za nagradu Porin za najbolji debitantski album 2014. godine, 2015. za EP Jesen nominirana je u dvije kategorije, a Porin je osvojila u kategoriji najbolje ženske vokalne izvedbe.

Album Tišina iz 2016. nominiran je za istu nagradu za album godine i najbolji alternativni album, a dobio je i IMPALA nominaciju za europski album godine. Njezin zadnji studijski album Šuti i pjevaj, objavljen za Croatia Records na CD-u i vinilu, dobio je također sjajne ocjene glazbene kritike, a prošle godine objavljena je i remiks verzija albuma.

Uz sve ovo Sara potpisuje glazbu za kazališne predstave, autorica je i suradnica brojnih međunarodnih multimedijalnih projekata i pjesničkih performansa te je ostvarila suradnje s etabliranim umjetnicima elektroničke glazbe.

Od svojih tradicionalnijih kantautorskih početaka do današnje plesne punk elektronike nastavlja razvijati svoj jedinstveni zvuk čije je obilježje specifična lirika i eksplozivni koncerti. U travnju ove godine slavi desetu obljetnicu debitantskog albuma Djeca. Tom prigodom će održati koncert u KSET-u te će zagrebačkoj publici prirediti jedinstveni audio-vizualni doživljaj.

Ulaznice po early bird cijeni od 8 € mogu se kupiti OVDJE do 1.3. ili do isteka zaliha, nakon toga cijena će biti 10 €. Na dan koncerta cijena ulaznice će biti 12 €.

Moglo bi Vas zanimati