22
kol
2023
Vijesti

SHIP Networking

Upoznaj vodeće ljude s festivala kao štu su Glastonbury, Primavera, Eurosonic i drugi

SHIP konferencija i Showcase festival

SHIP konferencija i Showcase festival

share

Sjajna prilika za hrvatske glazbene profesionalce na ovogodišnjem SHIP Festivalu koji vam nudi odličnu priliku da upoznate i predstavite svoju glazbu na nekim od najpoznatijih europskih glazbenih festivala. Glastonbury, Primavera Sound, Eurosonic, BUSH, D Fest, EXIT Festival, jazzahead!, MENT Ljubljana, PIN Music Conference, SHARPE, SPIKE, Taksirat, Tallinn Music Week i Waves Vienna dio su Speed Networkinga – Meet The International Festivals. 

Speed Networking će se održati u subotu, 16.rujna, s početkom u 10 sati u nezavisnom kulturnom centru Azimut.

Ne propustite jedinstvenu priliku za stvaranje novih korisnih kontakata. Za sudjelovanje se morate unaprijed registrirati ispunjavanjem ovog obrasca: https://bit.ly/SHIPspeednetworking.

Prijave su otvorene do 1. rujna 2023. Za sudjelovanje u speed networkingu potrebna je važeća PRO-PASS ulaznica

SHIP 2023.

SHIP 2023.

Podsjećamo, SHIP Festival koji će se održati od 14. do 17. rujna u Šibeniku publici nudi bogat koncertni program s više od 40 izvođača iz 15 europskih zemalja. Chui u Kući umjetnosti Arsen te Nu Genea live band, Porto Morto i nemanja na Tvrđavi sv. Mihovila otvaraju festival 14. rujna. U sljedeća dva festivalska dana na šest pozornica izmjenit će se žanrovski raznolika domaća i strana imena, a festival će zaokružiti međunarodni konferencijski program s preko 60 govornika iz 16 zemalja svijeta.

Ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio. Cijena ulaznice za koncert otvorenja 14.9. iznosi 29€, a isto toliko iznosi i ulaznica za sam festival (15.9. i 16.9.), ulaznica koja vam omogućava ulazak na koncert otvorenja i festival (14.9 – 16.9.) iznosi 34€. Pro Pass ulaznica kojom osim glazbenog programa dobivate pristup i konferencijskom dijelu programa iznosi 65Eur.

Festival SHIP organizira Ured za izvoz glazbe Hrvatska (HUZIP, HGU, HUIG, HUOKU) u suradnji s Javnom ustanovom u kulturi Tvrđava kulture Šibenik, a festival podržavaju Ministarstvo kulture i medija RH, Hrvatska Turistička Zajednica, HDS ZAMP, Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika i Turistička zajednica Šibensko kninske županije-

Moglo bi Vas zanimati