15
kol
2023
Vijesti

Deseta obljetnica

Silente rasprodali obljetnički koncert albuma “Lovac na čudesa”

Silente

Silente

share

Više od dva i pol mjeseca uoči održavanja Silente su rasprodali koncert u Tvornici kulture kojim će 28. listopada obilježiti deset godina od izlaska albuma Lovac na čudesa.

Promociju albuma prvijenca Silente su tada radili u zagrebačkoj Tvornici. Bend je stoga želio obljetnički nastup odsvirati na istom mjestu s kojeg je album Lovac na čudesa koncertno lansiran prije deset godina.

Ogroman interes rezultirao je daleko unaprijed rasprodanim koncertom. Bit će to prilika u potpunosti uživo čuti album koji je označio početak karijere Silentea, a jedan dio koncerta posvetit će i presjeku svojih najvećih hitova.

Aktualni singl “Sve što treba znat o ženi” nakon puna tri mjeseca od objave i dalje drži svoje mjesto u top 10 nacionalne radijske ljestvice singlova po emitiranju.

Istovremeno Silente nastavlja s bogatim rasporedom svirki po cijeloj zemlji. U Rijeku dolaze 18. kolovoza, 19. su u Varaždinu dok mjesec završavaju 26. kolovoza u Jelsi na Hvaru. 8. rujna Silente je u Petrovom Selu, a dan nakon, 9. rujna, u Zaprešiću. U Ivanić Grad bend dolazi 6. listopada, a obljetnički koncert albuma prvijenca održat će se 28. listopada u Zagrebu.

Moglo bi Vas zanimati