27
srp
2023
Vijesti

Jedan od najvažnijih festivala

Jubilarni deseti Sonus: uskoro kreće pet dana zabave na Zrću

sonus

329398395_730396851927171_5409307041394788652_n

share

Sonus festival za samo nekoliko dana ulazi u svoje jubilarno deseto izdanje, a upravo su objavili finalni popis izvođača koji će tijekom pet dana i pet noći nastupiti u klubovima na plaži Zrće.

Jubilarni Sonus ovog kolovoza će ugostiti 91 izvođača svjetske, regionalne i lokalne scene i time proslaviti 10 godina ljubavi prema elektroničkoj glazbi koji par metara od prelijepog mora svake godine okuplja posjetitelje iz više od 80 zemalja svijeta.

Jedan od najpoznatijih festivala elektroničke glazbe na svijetu ove godine će se održati od 20. do 25. kolovoza 2023. god u klubovima Papaya, Aquarius, Kalypso i Euphoria na otoku Pagu.

Opis fotografije nije dostupan.

Fanovi kvalitetne techno, house i tech-house glazbe moći će uživati u nastupima nekih od najvećih imena na svjetskoj sceni i plesati uz ARTBAT, Kölscha, Marca Carolu, Ricarda Villalobosa, Richie Hawtina, Andrea Olivu, Reinier Zonnevelda, Joseph Capriatija i mnoge druge koji već tradicionalno posjećuju Sonus svake godine, kao i Claptona, Mochakka, Dipla, Indiru Paganotto, Samu’ Abdulhadi, 999999999 i mnoge druge koji će po prvi put nastupiti na ovom prestižnom festivalu.

Svakog dana festivala Jadranskim morem plovit će brodovi na kojima će nastupiti Lilly Palmer, Marko Nastić, Vintage Culture, Pan-Pot, Dejan Milićević, Paula Temple, Glia, Trym i DJ Jock.

Ulaznice za boat partije su rasprodane u prvih 24 sata zato požurite kupiti povoljnije regionalne festivalske ulaznice koje su dostupne u prodaji samo putem web stranice organizatora we-love-sound.com.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, plovilo i sumrak

Kao festival koji spaja kvalitetnu glazbu, odmor i uživanje u ljepotama Jadranskog mora i ponude otoka Paga, ponosni smo predstaviti partnera ovogodišnjeg Sonus festivala – Hrvatsku turističku zajednicu.

Moglo bi Vas zanimati