27
lis
2022
Vijesti

“Štaš bit za Halloween?” na dva floora u zagrebačkoj Tvornici kulture

Štaš bit za Halloween

Štaš bit za Halloween

share

Halloween večer uz klupski program i nastupe izvođača TTM i Kuzma & Shaka Zulu

Trap beatovi i trash hitovi odzvanjat će ovog produženog vikenda u zagrebačkoj Tvornici kulture, jer yem za ponedjeljak, 31. listopada ponovno priprema Halloween večer na dva floora.

“Štaš bit za Halloween?” nije samo pitanje, već i naziv ovog događanja za nezaobilaznu Noć vještica, kada će Tvornica kultura ugostiti dva klupska programa, nekolicinu DJ imena i čak dva koncertna imena.

Na prvom flooru odvijat će se klupski program “Oš, neš, treš” i live nastupi splitskih snaga – hip-hop dvojca TTM te koncertne senzacije Kuzma & Shaka Zulu. Drugi floor bit će u znaku trap žanra, uz program “Trepaj il krepaj”, a za pult će stati i DJ Indy.

Ulaznice su dostupne po cijeni od 60 kn u pretprodaji, dok će na dan događanja iznositi 80 kn, a mogu se kupiti online putem platforme Core Event te u Drito Baru, Dirty Old Shopu i Rockmarku.

“Štaš bit za Halloween? Nemate pojma, nema veze jer nemamo ni mi. Ali znamo da ćemo imat dva floora” kratko poručuju organizatori. Sve informacije za događanje dostupne su i na Instagram stranici yema.

Moglo bi Vas zanimati