30
svi
2023
Vijesti

Student Day Festival Rijeka

Dvodnevni koncertni program ovog vikenda na riječkom kampusu

Student Day Festival, Rijeka

share

Dvodnevni koncertni program

Koncertni program u okviru Student Day Festivala na Kampusu Sveučilišta u Rijeci (na Trsatu) riječku publiku i tamošnje studente očekuje u petak i subotu, 2. i 3. lipnja. Program petka otvara riječki miljenik, Urban, a među regionalnim gostima je i rado viđena gošća trap koncerata i festivala, Mimi Mercedez. Istoga dana nastupaju Nipplepeople, ali i Vesna Pisarović.

Drugu koncertnu večer na Kampusu otvara  Vojko V. Iste će večeri nastupiti i Alen Vitasović, a gost iz regije druge večeri je hip-hop glazbenik Smoke Mardeljano. Dupla šihta, 2x Šihta, trap sastav koji čini dio High5: Luka Radić, Bruno Rakamarić i Domagoj Žugec, te producent Marino Morosin.

Posebnost ovogodišnjeg festivala je jedna pozornica na kojoj će nastupati svi izvođači ovogodišnjeg festivala, uključujući i DJ nastupe.

Ulaz je besplatan.

Student Day Festival

Student Day Festival prvi je put održan 2010. godine, nakon čega iz godine u godinu raste kvalitetom i opsegom aktivnosti, kao i brojem posjetitelja. Svi detalji o programu i događanjima u sklopu SDF-a objavljuju se na službenim Facebook i Instagram stranicama te web stranici sdf.uniri.hr. Organizatori festivala su Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i RiKup, a pokrovitelji Sveučilište u Rijeci, Grad Rijeka te Primorsko-goranska županija, dok je sponzor festivala Pan.

Više o programu pročitajte ovdje.

Moglo bi Vas zanimati