19
sij
2022
Vijesti

Tko će osvojiti Iskonovu nagradu publike i tko je DJ godine?

share

Dobitnike u važnim kategorijama nezavisnih glazbenih novinarskih nagrada Elector i Rock&Off odabrat ćete upravo vi! Na stranicama Iskona od ponedjeljka, 17. siječnja možete glasati za DJ-a godine nagrade Elector i Iskonovu nagradu publike Rock&Off-a.

U Electorovu konkurenciju za DJ-a godine su ušli: Borut, Cvajner, DJ Ogi, Ilija Rudman, Insolate, Jan, Kinčl, Matroda, Mimi, Petar Dundov i Tom Bug, a Iskonova nagrada publike Rock&Off nagrade mogla bi doći u ruke sljedećih izvođača, abecednim redom: Bad Daughter, Eric, Fran Vasilić, Jonathan, Kensington Lima, Mark Mrakovčić, Matej Milošev, Mayales, Miriiam, Pips, Chips & Videoclips, pocket palma, Porto Morto, Šiza, The Gentleman, Urban &4 ili z++.

Svoj glas može dati svaki zaljubljenik u dobru domaću glazbu od 17. do 31. siječnja i to na Iskonovim stranicama jednom dnevno. Što više puta glasate, povećavate si mogućnost osvajanja jedne od odličnih nagrada koje možete provjeriti na Iskonovim stranicama.

Nagrade Elector te Rock&Off dodijelit će se za izvođače koji su svojim radom obilježili glazbenu 2021. godinu, a žiri sastavljen od novinara iz relevantnih domaćih medija koji prate i poznaju domaću glazbenu scenu u dva je kruga predložio pa nominirao izvođače koji su ostavili značajan trag na sceni.

Završna dodjela nagrade Elector održat će se 3. veljače, dok će se Rock&Off dodijeliti 5. veljače u Tvornici kulture.

Moglo bi Vas zanimati