24
svi
2022
Vijesti

Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa, Kuku$, Buntai, 30zona... - trap postava Sea Star Festivala

Zagreb Beer Fest - Vojko V

Zagreb Beer Fest - Vojko V /Julijan Labrović

share

Vodeći globalni glazbeni žanrovi trap i hip hop jedno od svojih najjačih regionalnih okupljanja imat će nadolazećeg vikenda na Sea Star festivalu. Moćna internacionalna i regionalna postava stiže 27. i 28. svibnja na pozornice u umaškoj laguni Stella Maris, gdje se održava prvi veliki hrvatski festival nakon dvije godine pauze. Osim vruće atmosfere koju donose sa sobom za vrhunski vikend u Umagu pobrinut će se i pravi ljetni dani s temperaturama zraka do čak 30 stupnjeva, uz more dovoljno toplo za kupanje! Na svega četiri dana od otvaranja svojih vrata Sea Star je potpuno spreman za veliko lansiranje festivalske sezone!

Moćne bas linije i beskompromisni lyricsi zavibrirat će lagunom Stella Maris te prirediti užarenu atmosferu koja oduševljava gen-z publiku i čini trap i hip hop zaštitnim zvukom ove generacije. Na čelu line-upa Sea Stara stoji Iggy Azalea, australska reperica i jedna od najtraženijih superzvijezda današnjice. Snažnu regionalnu postavu predvodi Senidah, apsolutna kraljica ovog žanra na Balkanu, a uz nju tu su i veterani hrvatske trap scene KUKU$ (čiji član Hiljson Mandela će premijrno izvesti nekoliko pjesama s novog albuma) i Vojko V, kao i niz nsuperjakih imena nove generacije – 30zona, Bore Balboa, Buntai, Grše z++, Mimi Mercedez, Muha, tam i Alokin.

Uz njih fantastičan line up u laguni Stella Maris 27. i 28. svibnja čine i svjetska glazbena imena različitih žanrova – ukrajinska senzacija i ovogodišnji pobjednici Eurosonga KALUSH Orchestra, techno kraljica Amelie Lens, najpoznatiji bend regije Dubioza Kolektiv, platinasti hitmakeri Meduza i Topic, te Konstrakta, Buč Kesidi, Umek, Adiel, Insolate, Tijana T i mnogi drugi.

U prodaji su festivalske ulaznice po predfinalnoj cijeni od 349 kn, koja će na snazi biti do četvrtka, 26. svibnja do kraja dana nakon čega im cijena skače na 399 kn. Osim njih, u ponudi su dnevne ulaznice po cijeni od 179 kn te VIP Gold po 750 kn.

Kompletna ponuda ulaznice i smještaja može se pronaći na sekciji Ulaznice službenih stranica festivala.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijede i za izdanje 2022. godine

Moglo bi Vas zanimati