10
stu
2022
Vijesti

Upoznaj We Move Music Croatia u Splitu

We Move Music Croatia

We Move Music Croatia /Filip Kovačević

share

Nakon predstavljanja u zagrebačkom KSET-u, Ured za izvoz glazbe Hrvatska (We Move Music Croatia) predstavit će se i splitskoj publici u utorak 15.11.2022. u splitskom Basketu (Ul. Domovinskog rata 42) s početkom u 20 h.

S obzirom na to da postoje brojna pitanja o funkcioniranju ureda za izvoz glazbe i o načinima na koje će poduprijeti glazbenike, Ured će predstaviti svoj rad kroz idućih mjesec dana još i u Rijeci i Osijeku.

Koja je njegova uloga i misija? Na koji način funkcionira i čime se bavi? Kako će pomagati izvođačima? To su samo neka od pitanja na koje će svi zainteresirani dobiti odgovore. Za dodatna pitanja tu je i Q&A session. Ulaz na događaj je besplatan.

Od 1. studenog su otvorene prijave za sufinanciranje turneja i showcase festivala i sa zadovoljstvom možemo reći da su već pristigle prve prijave.

Delegat ureda Emir Fulurija predstavio je hrvatske izvođače i WMMC ured na Womexu, najvećem world music showcase festivalu i konferenciji u svijetu koja se održala u Lisabonu u Portugalu. Sve predstavljene izvođače možete poslušati na ovom linku.

Ured za izvoz glazbe Hrvatska predstavit će se i na ovogodišnjoj PIN konferenciji koja će se održati u Skopju krajem studenog.

Još jednom pozivaju se svi izvođači, vlasnici klubova i organizatori festivala da ispune formu putem koje postaju dio We Move Music Croatia baze podataka u kojoj se nalazi većina dionika hrvatske glazbene industrije.

Sve nove informacije pratite na web stranici https://wemovemusic.hr/

Moglo bi Vas zanimati