17
kol
2023
Vijesti

Glazba povezuje generacije

Vesna Pisarović najavila veliki koncert u Zagrebu

Vesna Pisarović

Vesna Pisarović /Mare Milin

share

Vesna Pisarović je za ovu jesen pripremila glazbenu poslasticu koja se ne propušta.

Veliki koncert u Ciboni najavljen je za 10. studeni i biti će, jasno je već sada, koncert koji će, zahvaljujući visokoj produkciji i organizaciji nesumnjivo obilježiti ovu jesen. Njezina gotovo četvrt stoljeća duga i bogata karijera prožeta je brojnim hitovima, poput “Da znaš”, “Jutro donosi kraj”, “Da sutra umrem”, “Sasvim sigurna”, “Bježi od mene”, “Neka ljudi govore”, “Dolje na koljena” i nebrojenim drugim, koje njezina starija publika nikada nije zaboravila, a mlađa ih je s oduševljenjem prihvatila.

„Čudesan je način na koje glazba povezuje generacije i koliko je zapravo bezgranična u svojoj biti. Onaj osjećaj kada na koncertima od prvog do zadnjeg stiha zajedno pjevaju tinejdžeri i moja generacija je riječima neopisiv i zapravo najljepša potvrda zašto se nikada nisam zasitila ovoga što radim”,  govori Vesna koja je najbolji dokaz da se kvaliteta ne zaboravlja čak i nakon dugog izbivanja sa scene, s koje je otišla na samom vrhuncu fenomenalne karijere, davne 2005. godine. U međuvremenu je, uz pop, koketirala s drugim glazbenim žanrovima, ponajprije jazzom, a onda se na scenu vratila jača no ikad, a sudeći prema reakcijama na dosadašnjim koncertima i – popularnija no ikad.

Koncert u Ciboni ovaj put ima i humanu notu, budući da je dio hvale vrijednog, društveno odgovornog projekta Pokaži srce, koji već nekoliko godina skrbi o zdravlju mladih športaša kroz ciljane edukacije, kongrese, preventivne preglede i brojne druge akcije, pod pokroviteljstvom Hrvatskog nogometnog saveza i PSK.

Ovaj veliki koncert u Ciboni nešto je na što se dugo čekalo, stoga već sada zaokružite najavljeni datum na svojim kalendarima i požurite po svoje ulaznice. Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio.

Moglo bi Vas zanimati