06
srp
2023
Vijesti

Koncert karijere

z++ najavio veliki koncert u Domu sportova

z++

z++

share

Jedan od najperspektivnijih novih autora i izvođača te miljenik nove generacije publike – osječki glazbenik, producent i autor z++ najavljuje svoj najveći samostalni koncert do sada.

Koautor i producent vodećeg domaćeg hit-singla godine “Trebaš li me”, ujedno i dobitnik nagrada Porin i Cesarica, stiže u zagrebački Dom sportova, u subotu 2. prosinca. Ulaznice su dostupne u prodaji.

Pravog imena Zvonimir Husnjak, ovaj mladi svestrani autorsko-producentski čarobnjak u svega nekoliko godina aktivnosti istaknuo se kao vodeće ime moderne domaće trap-pop scene. Iza sebe ima dva studijska albuma, kao i niz autorskih singlova za koje potpisuje glazbu, tekst i produkciju, a koji na digitalnim streaming platformama ostvaruju milijunske brojke slušanosti; njegovih deset najslušanijih pjesama na Spotifyu prelaze brojku od 12 milijuna streamova, dok videospotovi na platformi Youtube prelaze čak 20 milijuna pregleda.

Već s objavom prvog singla “crno + zlatno” na sebe je skrenuo pažnju unutar domaće trap scene, što je zatim potvrdio i prvim nastupom uživo na Dritu iz Tvornice 2020. godine. Njegova dosadašnja dva studijska albuma “18++” iz 2019. i zatim “zauvijek” iz 2020. oduševila su i publiku i kritiku. Hit-singlovi “Ljeto već je gotovo”, “kabriolet” i “dijamanti” odmah po objavi postali su favorit publike, a on je u njima prikazao kako u svojim pjesmama bez problema proširuje žanrovske granice.

Početkom 2022. godine u suradnji s Eni Jurišić i Matijom Cvekom objavljuje domaći hit-singl godine “Trebaš li me”, čiji je autor glazbe i producent. Pjesma je u kratkom roku apsolutno osvojila i publiku i radijski eter, te je dobila i vodeća priznanja domaće glazbene struke – nagradu Porin u tri kategorije, uključujući i Hit godine, kao i Cesaricu Hit godine.

Glazbeni put ovog samozatajnog osječkog glazbenog čarobnjaka od samog početka prati strelovita ulazna putanja, a kroz nastupe diljem regije ističe se i kao jedno od vodećih koncertnih imena nove generacije te vrlo brzo postaje miljenik mlađe publike. Njegov prvi samostalni koncert u Tvornici kulture u prosincu 2021. rasprodan je u rekordnom roku, a nastupi na Dritu apsolutni su highlight svakog izdanja festivala.

Koncert u Domu sportova bit će njegov najveći samostalni koncert do sada, a već prve reakcije publike pokazuju kako se iščekuje s nestrpljenjem. Ulaznice su dostupne u pretprodaji – po early-bird cijeni od 9 eura putem online platforme Core Event, sve do 6. kolovoza ili rasprodaje predviđenog kapaciteta. Nakon toga, regularna cijena ulaznice bit će 12 eura, a na dan koncerta iznosit će 15 eura. Organizator koncerta je yem.

Moglo bi Vas zanimati