22
tra
2023
Vijesti

Zdravko Čolić najavio koncert u Areni Pula

Zdravko Čolić u Areni Zagreb

Zdravko Čolić u Areni Zagreb /Matej Grgić

share

Nakon pet godina, Zdravko Čolić vraća se u pulski amfiteatar 25. kolovoza, ovaj put s velikim međunarodnim simfonijskim orkestrom na pozornici

Jedan od najpopularnijih regionalnih glazbenika, Zdravko Čolić, nakon pet godina vraća se pred istarsku publiku, 25. kolovoza, i to s posebnim koncertnim programom s kojim je krajem prošle godine oduševio i osvojio publiku u Areni Zagreb, čak dvije večeri zaredom.

Naime, uz Čolića, publiku će u pulskom amfiteatru na pozornici dočekati i veliki međunarodni simfonijski orkestar, u sastavu od čak 50 vrhunskih glazbenika, sjajnih instrumentalnih solista, pod ravnanjem dirigenta Fedora Vrtačnika. Upravo ovaj glasoviti dirigent potpisuje i aranžmane posebno za ovu priliku odabranog repertoara.

Kada se spoje jedan od najmoćnijih vokala regionalne glazbene scene i neke od najvećih ljubavnih pjesama otpjevanih na ovim prostorima, poput  “Ti si mi u krvi”, “Produži dalje”, “Gori vatra”, “Ljubav je samo riječ”, “Noć mi te duguje”, “Svadbarskim sokakom” i mnoge druge, praćene magičnim zvukom simfonijskog orkestra, i to na jednom od najljepših koncertnih prostora ovih područja, jasno je da publiku očekuje veličanstvena večer kakva se ne događa često…

S obzirom na formu koncerta, pulska Arena će, specijalno za ovu prigodu, biti ispunjena isključivo sjedećim mjestima, zbog čega će sam kapacitet Arene biti ponešto smanjen, što je i svojevrsni podsjetnik za sve generacije koje obožavaju ovog glazbenog velikana, da svoje ulaznice osiguraju na vrijeme, putem Eventim stranice.

Moglo bi Vas zanimati