12
srp
2022
Vijesti

Zlarin Street Music Festival na otok šibenskog arhipelaga dovodi poznata alternativna imena

Zlarin Street Music Festival

Zlarin Street Music Fest

share

Zlarin Street Music Festival održava se 23. i 24. srpnja, a na otok dolaze Peki Pele, Miriiam, Cura i Dečko te Porto Morto s DJ setom.

Drugo ljeto za redom, otok Zlarin na dva dana postaje najbolja destinacija za sve ljubitelje alternativne glazbene scene.

U srcu Šibenskog arhipelaga, smješten je prvi hrvatski otok bez plastike – Zlarin.

Osim što je na dobrom glasu po pitanju ekoloških tema, Zlarin se sve više spominje kao odlična destinacija za posjetitelje željne odličnog glazbenog programa.

Sve je počelo organizacijom Zlarin Street Music Festivala koji je prošlo ljeto otoku pružio dosad neviđenu atmosferu.

Na nekoliko lokacija smještenih u centru Zlarina, ulični svirači, mladi hrvatski glazbenici i kreativci, osigurali su vrhunski program za turiste, ali i oživjeli lokalnu scenu.

Ove godine festival će se održati u još većem obujmu, a na njemu će nastupiti disco-punk senzacija Peki Pele, rock&off veliki prasak godine Miriiam, najpoznatiji par alternativne scene Cura i Dečko, neizbježni majstori ulične svirke JeboTon Ansambl.

Uz njih će još nastupiti Voado, Chris Ian, Porto Morto DJ Set, Strings & Winds te mnogi drugi glazbeni izvođači i ulični performeri.

Također, ove godine festival uvodi besplatan kamp za sve posjetitelje festivala u trajanju od 22. do 25. srpnja, a uz glazbene izvođače, performere i cirkusante, na afterpartyima i popodnevnim kupanjima u blizini kampa za zabavu će biti zadužen legendarni DJ D-Gree.

Festival se odvija na više lokacija na otoku, a najveći fokus zbivanja je u centru mjesta gdje će se program naizmjence odvijati na tri pozornice smještene na mulovima uz šetnicu.

 

 

Moglo bi Vas zanimati