12
srp
2022
Vijesti

Rage Against The Machine održali prvi koncert nakon 11 godina

Rage Against the Machine / press

Rage Against the Machine / press

share

Rage Against The Machine proteklog su vikenda odsvirali svoj prvi koncert nakon 11 godina u sklopu američkog dijela turneje, a sve je to uvod u skorašnji dolazak u Europu i nastup u zagrebačkoj Areni u subotu, 17. rujna.

Koncert u američkom  Wisconsinu pred 30 000 ljudi proteklog petka nakon više od desetljeća pauze označio je povratak nastupa jednog od najvažnijih bendova svih vremena, a Rage Against The Machine je na dugoočekivanom ukazivanju predstavio setlistu najpopularnijih pjesama. Set nabijen energijom protutnjao je kroz čak 16 pjesama i predstavio klasike kao što su „Killing In The Name”, „Bullet In The Head”, „Bombtrack” s debitantskog albuma, zatim „Bulls On Parade”, „People Of The Sun”, „Testify”, „Tire Me”, „Wake Up”, „Guerrilla Radio”, „Without A Face”, „Know Your Enemy”, „Calm Like A Bomb”, „Sleep Now In The Fire”, „War Within A Breath”, „Freedom”, te cover Brucea Springsteena „The Ghost Of Tom Joad”.

Bend očekuje još 16 nastupa na američkoj turneji, nakon čega će se prebaciti u Europu i UK. Public Service Announcement, najtraženija svjetska turneja tako dolazi u Zagreb, a kao specijalni gosti Rage Against The Machine nastupit će sjajan hip hop duo Run The Jewels. Ovaj koncert bit će jedini RATM datum u regiji i krugu od najmanje 400 km, uz daleko najpovoljniju cijenu ulaznica u odnosu na sve druge europske svirke.

Najava prvog koncerta grupe Rage Against The Machine u Hrvatskoj, izazvala je ogroman hype, a potražnja za ulaznicama nadilazi sva očekivanja. Na ovu jedinstvenu svirku, jedinu u regiji, već u ovom trenutku dolaze fanovi iz 25 zemalja i sa tri kontinenta, a Zagreb će tako sredinom rujna postati apsolutni koncertni epicentar ovih prostora.

Koncert grupe Rage Against The Machine u Zagrebu organiziraju Charm Music, Live Nation i LAA.

Ulaznice se kupiti mogu kroz prodajni sustav Eventim, a u ponudi je još ostalo dva tipa ulaznica: Tribine sjedenje 2 po 550 kn I Tribine sjedenje 1 po 650 kn.

Moglo bi Vas zanimati