24
tra
2024
Vijesti

Ususret Sea Star Festivalu

Talijanska eurovizijska favoritkinja Angelina Mango posjetila Zagreb

Angelina Mango

Angelina Mango

share

Angelina Mango, pobjednica 74. izdanja festivala Sanremo i talijanska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu proteklog je vikenda posjetila Zagreb!

Osim što je u HRT-ovom showu Zvijezde pjevaju izvela svoj ultimativni hit „La noia“ i oduševila hrvatsku publiku, upoznala je sve natjecatelje showa, a video pozivom joj se javila i trenutno najveća hrvatska glazbena senzacija – Baby Lasagna.

Angelina Mango - Zvijezde pjevaju

Nakon nastupa u finalu Eurosonga, Angelina Mango ubrzo se vraća u Hrvatsku. U magičnoj će umaškoj laguni Stella Maris na šestom izdanju Sea Star Festivala otvoriti ljeto uz brojne svjetske i regionalne zvijezde. Osim Angeline u Umag stiže i hrvatski predstavnik i jedan od eurovizijskih favorita, Baby Lasagna, a sunce će prizvati i globalne zvijezde poput Johna Newmana (Hybrid DJ set), Victorije, Hot Since 82, Deborah De Luce, INIKO, Iana Ashera, bendova Joker Out, Buč Kesidi i drugih.

Angelina se sjajno snašla na pozornici HRT-ovog studija, a publika i žiri počastili su je velikim aplauzom, pljeskanjem u ritmu i oduševljenjem. Ovaj je ultimativni hit mnogima u studiju bio poznat, pa se nisu ustručavali ni zapjevati s Angelinom. Elektrizirajućom energijom i čvrstim, zabavnim i samouvjerenim nastupom dokazala je svoj status velike mlade zvijezde. Impresivnom je izvedbom najavila svoj nastup u švedskom Malmöu gdje će kao predstavnica zemlje skupine Big 5 u svibnju nastupiti kao izravna finalistica Eurosonga 2024. godine. Ubrzo nakon toga, Angelina Mango stiže u Umag, gdje će zablistati na velikoj pozornici šestog izdanja Sea Star Festivala

Uz Angelinu Mango, nastupit će i hrvatski predstavnik i vlasnik trenutno najvećeg domaćeg hita „Rim Tim Tagi Dim“Baby Lasagna, a eurovizijskim će se zvijezdama od 23. do 26. svibnja u Umagu pridružiti brojni svjetski i regionalni izvođači. U idiličnoj će laguni Stella Maris sunce prizvati i John Newman (Hybrid DJ set), Victoria, ARTBAT, Hot Since 82, Deborah De Luca, INIKO, Ian Asher, Joker Out i Buč Kesidi. Osim njih, ljeto u Umagu otvara i opaki trap-gang kojemu su se zasad priključili Senidah, Devito, Kuku$, Grše, Rouzi, tam & Jymenik, Zevin, Thicc Boi.

Kao i dosad, dva će glavna dana festivala biti petak i subota, 24. i 25. svibnja, dok će četvrtak i nedjelja biti rezervirani za Welcome Day i After party. Za dobrodošlicu na šesto izdanje Sea Star Festivala ove će se godine pobrinuti DJ-evi i glazbeni vizionari Mose, Tebra, Mr. Forest i Donnie Darko

Festivalske ulaznice dostupne su po promo cijeni od 54 eura. U prodaji su i jednodnevne ulaznice po promo cijeni od 29 eura s popustom od 30% na ukupnu cijenu, a kupiti se mogu na službenoj stranici Sea Star Festivala, na prodajnim mjestima te u sustavu Entrio.

Moglo bi Vas zanimati