12
tra
2024
Vijesti

Koncert 4. svibnja 2024.

The Splitters dolaze u Sax

The Splitters - Sax

The Splitters - Sax

share

Nakon što su oduševili publiku na ovogodišnjoj Dori, The Splitters, jedan od najperspektivnijih splitskih bendova, ponovno će zasvirati pred zagrebačkom publikom u subotu, 4. svibnja u klubu Sax!

The Splitters su mladi autorski rock bend iz Splita, sastavljen od dva para braće: Josipa i Petra Sente te Marka i Antonia Komića. Na glazbenu scenu stupili su 2018. godine s albumom “Love Sucks” na engleskom jeziku, a ubrzo su postigli zapažen uspjeh i na domaćem terenu s drugim albumom “Izvedi me van” iz 2020. godine.

Njihovu glazbenu karijeru obilježili su brojni koncerti i nastupi na festivalima poput WHF-a, INmusica te Zagrebačkog festivala. Posebno je istaknut njihov nastup na 69. Zagrebačkom festivalu s pjesmom “Izgubljeni grad”, koju su 2021. godine snimili u legendarnom studiju Abbey Road u Londonu. 

Najnoviji album “Role filmova” objavljen je u prvoj polovici 2023. godine, a na njemu se nalaze singlovi koji su osvojili domaći radijski eter protekle godine: “Barbara”“Nitko kao mi”“Emocionalna pornografija”“U plavoj sobi”, kao i naslovni singl albuma “Role filmova”.

Ovaj povratak u Sax će sigurno izazvati veliki interes među ljubiteljima rock glazbe, a njihova energična izvedba i autentičan zvuk jamče jedno nezaboravno iskustvo. Stoga, rezervirajte datum 4.svibnja i budite spremni za večer punu sjajne glazbe uz The Splitters u klubu Sax! Ulaznice su dostupne na entrio.hr.

Moglo bi Vas zanimati