12
tra
2024
Vijesti

Zagrebačka Arena plesat će u ritmu najpoznatijih svjetskih DJ-eva

Najavljen Stereosonic, festival elektroničke glazbe

Stereosonic

Stereosonic

share

Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na mapi najvećih svjetskih glazbenih događanja.

Promotorska kuća AEG danas je najavila kako će grad Zagreb tijekom mjeseca lipnja ugostiti neke od najpoznatijih izvođača elektroničke plesne glazbe u sklopu glazbenog festivala STEREOSONIC MUSIC FESTIVAL. Tijekom dva dana održavanja u zagrebačkoj Areni, 14. i 15. lipnja, posjetitelji će imati prilike uživati u eklektičnom doživljaju izvedbi nekih od najpopularnijih svjetskih DJ-a.

Doznajemo kako će posjetitelji Festivala u Zagrebu ove godine premijerno uživati u zvukovima Paula Oakenfolda, producenta slavne Madonne, te senzacionalne zvijezde – Klingande-a.  Za zabavu na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati, publici koju organizatori prema najavama očekuju iz vise od 40 zemalja svijeta, omogućit će i dvadesetak drugih vodećih DJ-a današnjice koje će iz organizacije najaviti u narednim danima.

Organizatori najavljuju nekoliko pozornica i jedinstven vizualno scenski doživljaj u Areni, dok se na lokacijama oko dvorane očekuje mnoštvo zanimljivosti podređenih zabavi posjetitelja. Posebnost ovog događanja je u koncepciji samog Festivala prema kojoj se od posjetitelja očekuje čim veća ležernost u odjevanju i pristupu zabavi.

U narednim mjesecima promotori iz AEG-a planiraju krenuti s pripremama za još nekolicinu događanja koja će biti organizirana diljem Hrvatske u sklopu sveobuhvatnog projekta STEREOSONIC. U prvom redu na obali, a čime će se uz festival u Zagrebu zaokružiti sveobuhvatni projekt glazbenih događanja ove promotorske kuće. Prema trenutno raspoloživim informacijama organizatori završavaju kalendar i za 2025. godinu tijekom koje planiraju više događanja u sklopu kojih možemo očekivati brojna glazbeno zabavna događanja u travnju, svibnju, lipnju te rujnu i prosincu naredne godine.

Posebnost Stereosonica je u tome što će svako od događanja imati zasebnu temu. Tema premijernog festivala koji nas očekuje 14. i 15. lipnja u Zagrebu je – SPACE. Za produkciju festivala su zaduženi kreativci iz Londona – tvrtka Visual Arhitects – tim koji stoji iza scenografija najpoznatijih svjetskih festivala i klubova sa Ibize.

Stereosonic je prvi festival koji u Hrvatskoj organizira promotorska kuća AEG (Arena entertainment group). Iz organizacije potvrđuju kako će ovogodišnje izdanje Stereosonica, kao i događanja u narednoj godini biti ostvarena u suradnji s jednom od najvećih svjetskih promotorskih kompanija  (Live Nation, BPM, El Row, Cercle, Superstruct Entertainment, Techno and Chill).

Više informacija o samom događanju možete pronaći putem web stranice www.stereosonicfest.com Karte je moguće nabaviti po cijenama od 45 eura putem na www.eventim.hr. Sve dodatne Informacije potrazite na www.stereosonicfest.com

Moglo bi Vas zanimati