08
pro
2023
Vijesti

Koncertna sezona u Šibeniku

Trentemøller prvo ime nove sezone na Tvrđavi sv. Mihovila

Tvrđava sv. Mihovila

Tvrđava sv. Mihovila

share

Trentemøller prvo ime nove koncertne sezone na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila

Dok se još prepričavaju dojmovi s nezaboravne desete koncertne sezone na Tvrđavi sv. Mihovila, poznato je prvo internacionalno ime jedanaeste! Kultni danski producent i multiinstrumentalist Trentemøller na Mihovila stiže 14. kolovoza u pratnji peteročlanog benda!

Trentemøller

– Anders Trentemøller na Tvrđavu sv. Mihovila donosi nevjerojatan live show, različit od svega što se danas inače povezuje s elektronskom glazbom. Njegove nastupe obilježava kvalitetna plesna glazba koja u live izvedbi dobiva potpuno novu dimenziju! Pridjevi kojima se opisuju Trentemøllerovi nastupi su ‘hipnotički’, ‘zavodljivi’ i ‘očaravajući’ pa nas prema svemu sudeći u kolovozu na Tvrđavi čeka događaj koji ne želite propustiti – poručuju iz Tvrđave kulture koja upravlja jednom od najljepših koncertnih lokacija u Hrvatskoj.

Nakon niza EP-ova, Trentemøller je 2006. godine objavio svoj debitantski album ‘The Last Resort’ i od tada je stvorio impresivnu karijeru nošenu jedinstvenim i prepoznatljivim zvukom, ali i stavom prema stvaranju glazbe pa je iza njega više iznimno uspješnih svjetskih turneja s rasprodanim dvoranama! U posljednjih nekoliko godina, Trentemøller je remiksao glazbu izvođača poput Trickyja, Savages, A Place To Bury Strangers, The Soft Moon, UNKLE, Depeche Mode, Pet Shop Boys, The Knife i Franz Ferdinand.

Njegov posljednji album ‘Memoria’ uključuje ozbiljne, introspektivne komade, uz kombinacije instrumentalne i vokalne glazbe. U suprotnosti prema prethodnom studijskom albumu ‘Obverse’ iz 2019. godine, ‘Memoria’ gotovo zahtijeva da bude predstavljena na koncertima i festivalima.

Trentemøller

– Imamo razloga veseliti se ljetu i jedanaestoj koncertnoj sezoni na Tvrđavi sv. Mihovila, a za one koji razmišljaju o idealnim poklonu za blagdane, ulaznica za Trentemøllera prava je stvar. Nova imena na Mihovilu objavit ćemo uskoro, stoga nas pratite redovito na Facebooku i Instagramu, a svi detalji su i na našem webu – poručuju iz Tvrđave kulture Šibenik koja je baš nedavno osvojila nagradu Ambasador za koncert Bonoba kao event godine.

ULAZNICE

Prvi set ulaznica dostupan je po cijeni od 35 €, a nakon toga cijena će iznositi 40 €. Ulaznice će od srijede 13. prosinca prva 24 sata biti dostupne isključivo korisnicima Mastercard® kartica u sustavu Eventim, a svi ostali do njih mogu od četvrtka 14. prosinca u podne u sustavu Eventim i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen u Šibeniku.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ostvaruju popust od 10% na ulaznice kupljene u Kući umjetnosti Arsen.

Moglo bi Vas zanimati