23
tra
2024
Vijesti

Noć tvrđava u Šibeniku

Urban i gudački orkestar dolaze na Tvrđavu sv. Mihovila

Damir Urban - Noć tvrđava 2024.

share

Damir Urban sa svojom Četvorkom i gudačkim orkestrom nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila za Noć tvrđava 10. svibnja!

Noć tvrđava 2024

Nakon fantastičnog rasprodanog koncerta u Areni Varaždin u travnju, riječki glazbenik Damir Urban & 4 u pratnji gudačkog orkestra dolazi i u Šibenik. Prvi je to koncert na ljetnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila koja će 28. svibnja proslaviti deseti rođendan.

Urban & 4 u kombinaciji s gudačkim orkestrom pokazuju da njihova glazba ne poznaje ni vrijeme ni mjesto. Lako se prilagođavaju klasičnim aranžmanima i uspješno isprepliću žanrove i stilove, a šibenska publika i gosti imat će priliku čuti neke od najvećih Urbanovih pjesama u novom aranžmanu, na prvom koncertu u 2024. godini na ljetnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila.

Iako je koncert besplatan, ulaz na koncert je moguć uz ulaznice koje će biti dostupne isključivo članovima Kluba prijatelja. Oni svoju ulaznicu, uz predočenje članske iskaznice, mogu preuzeti od srijede 24. travnja od 12 sati na blagajni Kuće umjetnosti Arsen u Šibeniku.
Vrijedi pravilo ‘Jedan član, jedna ulaznica’, a ulaznice nije moguće rezervirati.

Dnevni obilazak Tvrđave sv. Mihovila u Noći tvrđava 10. svibnja slobodan je od 15 do 18:30 sati. Koncert počinje u 21 sat.

Moglo bi Vas zanimati