23
svi
2024
Vijesti

Welcome Day party

Večeras počinje Sea Star Festival

Sea Star Festival 2023.

Sea Star Festival 2023.

share

Večeras počinje šesto izdanje Exitovog Sea Star Festivala! Otvorenje će ove godine obilježiti Welcome Day party ispunjen energijom punog Mjeseca, moći organskog kakaa i svjesne glazbe.

Nakon Kakao Ceremonije kojom službeno počinje program Sea Stara, na Electric Waves stage penje se glazbeni vizionar i maestro svjesne glazbe, jedan od najboljih svjetskih DJ-eva – Mose.

Mose

Mose

Večer će ispunjavati hipnotizirajuće melodije Tebrinih setova, a egzotične će ritmove na Jadran donijeti Mr. Forest & Donnie Darko. Puni Mjesec i organski kakao držat će budnima sve posjetitelje koji će se gibati u ritmu svjesne glazbe. Ulaz će na party dobrodošlice biti slobodan!

Na šestom će izdanju omiljenog morskog festivala i otvorenju ljeta ovog vikenda u najimpresivnijoj produkciji dosad na desetak pozornica i zona nastupiti i veliki svjetski i regionalni headlineri među kojima su trenutno najtraženija zvijezda Baby Lasagna te Angelina Mango, Ofenbach, John Newman (Hybrid DJ set), Hot Since 82, INIKO, Joker Out, Buč Kesidi, Senidah, Grše, z++ i mnogi, mnogi drugi.

Ulaznice po predfinalnoj cijeni dostupne su samo još danas na službenoj stranici festivala ili u sustavu Entrio.

U suradnji s Ada Divine Awakening i EXIT festivalima kao dio programa CACAO Я:EVOLUTION jedan od ponajboljih svjetskih DJ-eva Mose odvest će publiku na transcendentno putovanje pod svjetlošću punog Mjeseca. Zvuk multikulturalnih ritmova, eterične melodije i drevne tradicije bit će jedinstvena uvertira u najposebnije izdanje omiljenog morskog festivala dosad. Mose kombinirajući moderne elemente i tradicionalnu donosi nebesku fuziju zvukova te spaja meditaciju i ples u neprocjenjivo iskustvo. 

Valove energije u prvi će dan festivala unijeti Mr. Forest & Donnie Darko. Laguna će plesati u ritmu organskog techna i housea, uz zvuke afričkih perkusija te šamanskih i arapskih melodija. Tebra će svojim setom u koji uklapa world music, organski house, elektroniku te orijentalne i etničke zvukove publiku lansirati u ekstazu. 

Jedan će od centralnih dijelova festivala biti i kakao, a posjetitelji će moći doživjeti sve njegove prednosti. Osim što prirodno podiže energiju i poboljšava raspoloženje, bogat je antioksidansima i potiče oslobađanje endorfina te stvara osjećaj euforije upotpunjujući tako festivalsko iskustvo. 

Šesto izdanje Sea Stara svoja će vrata otvoriti večeras u 19 sati, dok će Kakao Ceremonija početi u 20 sati. Program Welcome Daya trajat će do 01:30, a ulaz će biti slobodan za sve posjetitelje. 

Satnica i pravila festivala dostupni su na službenoj stranici Sea Stara. 

Osim uživanja u glazbi, kupanja u moru i sunčanja na umaškim plažama i uvalama, posjetitelji će ovog vikenda moći sudjelovati na panelu „Bridge 2025 – Leap into the future: Umag, as a host of a new global music conference“ koji će biti predvođen glavnim akterima glazbene scene, a bit će uvod u Bridge konferenciju koja će se na festivalu održati 2025. godine. Posjetitelji festivala mogu se pridružiti i društveno odgovornim aktivnostima među kojima su radionica zero waste kozmetike i akcija čišćenja „Sjajni Umag“. 

Ulaznice

U prodaji je dostupan ograničen kontingent festivalskih ulaznica po predfinalnoj cijeni od 59 eura, festivalski VIP Gold po 150 eura. Jednodnevne regularne ulaznice po 34 eura i jednodnevni VIP Gold po 80 eura.

Predfinalna cijena festivalskih ulaznica niža je od finalne cijene koja će biti na snazi na dan festivala.

Sve informacije o ulaznicama dostupne su ovdje, kao i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.

Ovogodišnji Sea Star festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave Lagune.

Moglo bi Vas zanimati