28
srp
2021
Vijesti

Večeras zadnji koncert Rock&OFF Toura - Je Veux stiže u Motovun!

Je Veux - Motovun

Je Veux - Motovun Je Veux - Motovun

share

Rock&OFF Tour koji se održava po prvi put ove godine s ciljem dovođenja Rock&OFF izvođača u manje gradove gdje publika nema priliku uživati u takvoj glazbi, privodi se lagano kraju. Nakon odličnih koncerata u Đakovu, Kutini, Jelsi, Kninu, Samoboru i Ozlju, završavamo turneju u Motovunu!

Kinu Billy, u sklopu Motovun film festivala večeras nakon projekcija u 1 h nas čeka Je Veuxčetverostruka dobitnica Rock&OFF nagrade i ovogodišnja dobitnica Porina. Osim toga moći ćete zaigrati i glazbeni kviz „Nastavi stihove“ i osvojiti nagrade od sponzora turneje Iskona.

Uz Je Veux, Rock&OFF Tour uveličali su do sada i preostali nominirani i dobitnici u kategoriji Veliki prasak, a koji su bili u mogućnosti pridružiti se našoj turneji. To su: J.R. August, Ogenj, The Siids, BluVinil i Aklea Neon. Završni koncert turneje je slobodan za posjetitelje.

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, glavni sponzor Rock&OFF-a je Iskon, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez.

Moglo bi Vas zanimati