20
svi
2022
Vijesti plus

Dobar House nam ususret svojem najvećem partiju predstavlja crème de la crème domaćih izdanja

Dobar House / promo

Dobar House / promo

share

Label Dobar House smo vam već detaljno predstavili, no dobre vijesti od njih ne prestaju stizati. Nakon što su rasprodali Aquarius, nastavljaju niz evenata koji su sada već na glasu kao ponajbolje zabave u gradu. 

Ove subote (21. svibnja) u Petom kupeu je njihov gost Austin Ato, škotski DJ i producent koji je, među ostalim, izdavao na cijenjenom Defectedu, a upravo je u sklopu njihovog festivala prvi puta gostovao u Hrvatskoj. Sada, pak, premijerno dolazi u Zagreb.

Kao Drums Of Death, Ato je surađivao s Azealiom Banks, producirao pjesme za Peaches, remiksirao je Franz Ferdinanda, Tricky i Hot Chip, s kojima je 2008. odradio i turneju po SAD-u i Kanadi.

Među ostalim, gostovao je i u radijskoj emisiji The Blessed Madonne na BBC-ju.

Ususret eventu, na kojem uz gosta sviraju i Stefanic, hrwo E, Elena Mikac i Tom Bug, iz Dobrog Housea su nam za pripremu poslali playlistu od pet najboljih pjesama domaće produkcije objavljenih na labelu.

Soulfreq – Disco Ride

Soulfreq je momak iz Rijeke koni je svoje prvo izdanje izdao za Dobar House. Talentiran producent i DJ koji ima dugu budućnost suradnje s Dobrim Houseom.”

Stefanic – Price for Peace

„Soulful i deep house producent u pravom smislu riječi, jedan od rijetkih u Hrvatskoj s tim zvukom, dugo je držao tron s ovom pjesmom kao najprodavanijom na etiketi. Uskoro očekujemo i njegov album.”

Vedritunes – Love Tool Direct

„Iako nije originalno izdana na Dobrom Houseu, ‘Love Tool Direct’ je jedan od favorita etikete. Vedritunes također spada među talentiranije izvođače i producente izvrnute elektroničke glazbe u Hrvatskoj.”

Tom Bug x Kid Code – Going Home

„Gazda etikete se udružio sa svojim dugogodišnjim prijateljem Kid Codeom kako bi dostavio ovu energičnu gospel house stvar.”

Luka Chin – That Feeling

Luka Chin je mladi producent iz Šibenika s adresom u Zagrebu. Radi odličnu glazbu, idealnu za našu podetiketu Dobar House Gruv.”

Moglo bi Vas zanimati