25
tra
2024
Vijesti

Kampus/Koprivnica, 25.-27. srpanj 2024.

Zabranjeno pušenje i Partibrejkers dolaze na RockLive 13

RockLive festival #13 - Kampus Koprivnica

RockLive festival #13 - Kampus Koprivnica

share

Pet dana prije podizanja cijene festivalske ulaznice, objavom dva headlinera i većine ovogodišnjih izvođača, RockLive je odlučio nagraditi svoje posjetitelje. Dolaze Zabranjeno pušenje i Partibrejkers.

RockLive Festival #13, koji će se od 25. do 27. srpnja održati u koprivničkom Kampusu do sada je objavio cijeli niz odličnih izvođača – Kawasaki 3P, Pips, Chips & Videoclips, Vojko V, Savršeni Marginalci, Svemirko, Six Pack, Porto Morto, Antitodor, IDEM, Ogenj, Đutko i Plodovi zemlje, Ministranti, Pater Papula.

Iako su mnogi mislili kako su neki od ovih izvođača ovogodišnji headlineri, današnja je objava otkrila kako RockLive ove godine ima još aduta.

Legendarni Sejo Sexon i bend Zabranjeno pušenje, te Cane i njegovi Partibrejkersi dolaze na ovogodišnji RockLive!

Partibrejkers - Rocklive 13

Bendovi koje ne treba posebno predstavljati, Zabranjeno pušenje slavi 40 godina karijere, a Partibrejkersi čak i dvije više, svojim će svevremenskim R’N’R hitovima poput Zenica Blues, Karabaja, Balada o Pišonji i Žugi, Hadžija ili bos, te Kreni prema meni, Hoću da znam, Hipnotisana gomila i brojnim drugim zabaviti ovogodišnju RockLive publiku.

Zabranjeno pušenje - Rocklive 13

Popisu se dodaje i još nekoliko izvođača, pa su tu poznati zagrebački punkeri Šank?!, domaće snage brane Grobenski i grupa Šiza, a iz Križevaca dolaze Kids from the sky.

Naravno, kako je RockLive ove godine odlučio napraviti jednu od najvećih festivalskih atmosfera do sada, lista izvođača još uvijek nije potpuna, očekuje se još imena i zanimljivosti u festivalskom programu.            

Ulaznice po cijeni od 30 eura u prodaji su još nekoliko dana, odnosno od 1.5. njihova se cijena podiže na 35 eura za tri dana festivala. 

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Entrio, odnosno na Entrio.hr.

Direktan link za festivalske ulaznice:

RockLive #13 ulaznice

Moglo bi Vas zanimati