25
tra
2024
Vijesti

Katakombe u Osijeku

Pannonian Rock Festival objavio nova imena u programu ovogodišnjeg izdanja

Pannonian Rock Festival

Pannonian Rock Festival

share

Pannonian Rock Festival dodao je nova sjajna imena programu ovogodišnjeg izdanja festivala koji će se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka održati od 15. do 17. kolovoza na popularnoj lokaciji – Katakombe u Osijeku.
Najpoznatiji hrvatski metal bend Manntra iz Umaga će nastupiti za domaću publiku na jednom od rijetkih koncerata koje sviraju u Hrvatskoj nakon uspješnih koncerata u Zagrebu i Beogradu.
Manntra - Pannonian Rock Festival
Jedan od najutjecajnijih funeral doom bendova – norveški Funeral također je jedan od novih imena Pannonian Rock Festivala zajedno s grčkim W.E.B. (Metal Blade Records) i Drama Noir te španjolskim death metal bendom Murdery.
Vader Manntra - Pannonian Rock Festival
PRF i ove godine ima raznovrstan program sa gostima iz cijelog svijeta, već od ranije su najavljeni poljski velikani – Vader, brazilska Nervosa ali i domaće snage: Đubrivo iz Splita koji godinama nisu nastupali u Slavoniji, varaždinski Cold Snap, domaćini iz Osijeka War-Head, jedan od pionira thrash metala na ovim prostorima – Evil Blood, beogradski Infest i mnogi drugi.
Nervosa - Pannonian Rock Festival
Američki death metal velikani – Jungle Rot nastupit će u Zagrebu (Hard Place) 23. srpnja zajedno sa Sage (Zg) i Users (Slo) što će ujedno biti i zagrijavanje za festival.
Pannonian Rock Festival - WARM UP SHOW
Posjetitelji koji nisu iz Osijeka mogu provjeriti hotelski smještaj na internet stranici fstivala te dobiti popust.
HŽ Putnički Prijevoz i ove godine osigurava popust od 40% za posjetitelje festivala.
Prostor za kampiranje i parking su također dostupni zajedno sa toaletima i tuševima, a u blizini je i prelijepa plaža – Kopakabana kao i bazeni pa ne zaboravite kupaće kostime!
Limitirani broj Early-Bird ulaznica će biti dostupan od 25.4. do 10.5. na internet stranici festivala po cijeni od 72 € nakon čega se ulaznice do početka festivala mogu kupiti po regularnoj cijeni.

Moglo bi Vas zanimati