22
ožu
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Mala dvorana

Glazba glasnija od potresa - koncert za HGZ

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Mala dvorana

22. 03. 2022 | 06:24

Glazba glasnija od potresa - koncert za HGZ

share

Hrvatski glazbeni zavod 22. ožujka u 6:24 ujutro organizira koncert simboličnog naziva Glazba glasnija od potresa. Kako je zgrada HGZ-a zatvorena zbog konstruktivne obnove, koncert će održati u maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog.

Jedinstveni glazbeni događaj na godišnjicu katastrofalnog potresa koji je zadesio Zagreb okuplja vrsne umjetnike koji svojim ranojutarnjim nastupom žele podsjetiti na taj strašan događaj, ali i poslati poruku nade i optimizma. Glazbenici ovim koncertom daju podršku HGZ-u, najstarijoj hrvatskoj udruzi građana koja u kontinuitetu djeluje već gotovo dva stoljeća, a svojim muziciranjem žele nadglasati zvuk potresa koji i nakon dvije godine odzvanja u mislima onih koju su ga doživjeli.

Ustupanjem male dvorane KD Vatroslava Lisinskog, podršku HGZ-u dao je i Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo Grada Zagreba.

Ulaznice za ovaj jedinstveni donatorski koncert su 50 kn i dostupne su na blagajni ili onlinehttps://www.lisinski.hr/hr/dogadanja/glazba-glasnija-od-potresa/

Koncert će se moći pratiti u izravnom prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji u sklopu emisije „Dobro jutro, Hrvatska!“ i na Radio Sljemenu.

Sljedeći događaj

22
ožu
Zagreb
Klub Močvara
Živa Voda i gosti sviraju za Ukrajinu