13
tra
Zagreb
Sax!

Re:Set

Zagreb | Sax!

13. 04. 2023 | 20:00

Re:Set

ReSet Kolaž

share

Nakon sjajne promocije albuma prvijenca “Kolaž” prije malo više od pola godine, zagrebački jazz pop bend Re:Set vraća se u Sax isporučiti 20-ak pjesama s novim aranžmanima! Ovom prilikom izvest će i neke od svevremenskih klasika koji su utjecali na njihov rad od samih početaka. U rokovnike i pametne telefone valja pribilježiti četvrtak, 13. travnja.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 6 eura mogu se kupiti tijekom radnog vremena kluba, a na ulazu će koštati 8 eura. Klub se otvara u 20h, početak koncerta očekuje se oko 20:15.

Re:Set je izvorno zagrebački dvojac kojeg su činili pjevačica i autorica Vlatke Butković i gitarist i autor Zoran Tomić. Vlatka i Zoran zajedno sviraju još od 2013. godine, uglavnom jazz standarde koje zajedno aranžiraju za gitaru i vokal. U autorske vode su ušli spontano, 2018. godine, pjesmama Ti i ja i Početak, i nastavili tim putem neprekidno stvarajući nova autorska djela od tada. Ljubav prema glazbi i strast za stvaranjem okrunjena je suradnjom na albumu “Kolaž” s multiinstrumentalistom, autorom i aranžerom, a ponajviše velikim prijateljem Dinkom Stipaničevim. Potaknuti Dinkovom vjerom u glazbu Re:Seta, Vlatka i Zoran uključili su u nove pjesme brojne kolege glazbenike koji su svojim doprinosom zaokružili “Kolaž” u pravi umjetnički projekt koji podjednako vrednuje glazbu i tekst, te naposljetku zaokružuje svoj izričaj promišljenim grafičkim rješenjima Ana-Marije Tomić Lategan.

Stalni postav banda danas čine Vlatka Butković – vokal, Zoran Tomić – gitare, Stanislav Kovačić – bas, cello, Josip Frigan – klavijature, Vadym Kovenia – bubanj.​ Više nego dovoljno razloga da se dođe u Sax 13. travnja!

 

Sljedeći događaj