22
velj
2024
Replay

Master Blaster

Detour u Diskontu

Detour u Diskontu

Detour u Diskontu /Filip Kovačević

share

Sastav Detour dobrano je zadužio domaću pop scenu, koju održava kvalitetnom i hrani svojim sjajnim albumima punih osamnaest godina. Za peti po redu LP TourDetour primili su i Rock&Off nagradu kao Pop&Off izvođač godine, a trenutno promoviraju svježe izašli Master Blaster čiji su zarazni istoimeni singl odabrali za otvaranje svojeg diskontnog nastupa. Na istom je albumu i “Imaš sebe”, druga stvar s našeg live nastupa, dok je za kraj mini koncerta u Diskontu ostala stvar “Snijeg” kao jedna (mnogih) miljenica publike.

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Offa. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su JonathanBore BalboaJe VeuxBrkoviDjeca!Tidal PullMile KekinThe GentlemanKandžijaBluVinilBoris ŠtokTus NuaRezerveBrain HolidaysKojotinemanja i Ministranti.

Osim na YouTube-u, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Moglo bi Vas zanimati