29
velj
2024
Replay

POYY

IDEM u Diskontu

IDEM u Diskontu

IDEM u Diskontu /Filip Kovačević

share

U Diskont je upravo ušetao Rock&Off veliki prasak godine, najbolji rock izvođač i autor najboljeg albuma 2023. godine

Antun IDEM i dalje s dozom nevjere promatra u što se pretvorio njegov „mali“ izlet iz matičnog Porto Morta u solo vode, koji mu je samo trebao pomoći akumulirati suvišnu kreativnu energiju.

Njegov samostalni album imena Poyy kao svojevrsnu zbirku himni u roku odmah prihvatili su svi ljubitelji glazbe kojima je važno održati svoj mladoliki duh. U današnjoj Diskont ponudi za njih izdvajamo tri odlične stvari: Barem 500, Precrna rupa i Nikad sama. Dodali bi i „skoro nestalo“, no to jednostavno nije istina. Antunova era tek počinje!

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Offa. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su Jonathan, Bore Balboa, Je Veux, Brkovi, Djeca!, Tidal Pull, Mile Kekin, The Gentleman, Kandžija, BluVinil, Boris Štok, Tus Nua, Rezerve, Brain Holidays, Kojoti, nemanja, Ministranti i Detour.

Osim na YouTube-u, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Moglo bi Vas zanimati