13
lip
2023
Vijesti

10. koncertna sezona

175 godina Šibenske narodne glazbe: Slavljenički koncert na sv. Mihovilu

175 godina Šibenske narodne glazbe

share

Šibenska narodna glazba i ove se godine vraća na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila. Povodom 175 godina Šibenske narodne glazbe, Glazbari na sv. Mihovilu s gostima održat će slavljenički koncert 29. lipnja.

Orkestru pod ravnanjem Damira Marušića pridružit će se solisti – prvi put uz pratnju Šibenske narodne glazbe, a i na pozornici sv. Mihovila, pjevat će tako sjajna Elis Lovrić uz čiji je glas publika imala priliku uživati lani na Tvrđavi Barone. Uz Elis, za mikrofonom će se naći i Tome Šanić, Vojo Marković, Antonio Perina, ali i mnogi instrumentalni solisti.

175 godina Šibenske narodne glazbe

Glazbari će tako pred šibenskom publikom izvesti presjek svega na čemu su radili od prošlog koncerta pod zvijezdama, predstaviti nove aranžmane i nove glazbene suradnje, uz pokoje iznenađenje za publiku.

Šibenska narodna glazba najdugovječnije je šibenska kulturna institucija, s tradicijom dugom čak 175 godina! ŠNG godišnje održi tek dva koncerta uživo pa je njihov nastup na Tvrđavi sv. Mihovila postao jedan od najočekivanijih događaja ljetne koncertne sezone.

ULAZNICE

Ulaznice po cijeni od 15€ dostupne su od 9. lipnja u sustavu Eventim, ekskluzivno korisnicima Mastercard kartica prva 24 sata. Svi ostali po svoje ulaznice mogu od subote 10. lipnja u podne, u sustavu Eventim i u City pointu Tvrđave kulture Šibenik gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust pri kupnji.

– Tvrđava kulture Šibenik

Moglo bi Vas zanimati