06
velj
2023
Cesarica

Cesarica

Miach, Oliver Dragovjević i Martin u utrci za Hit ožujka

share

U utrci za Hit ožujka su Miach, Oliver Dragojević i Martin.

Glasaj za svog favorita u nastavku!

“Maštarija” – Martin

Premijeru svog prvog singla Martin je imao na ovogodišnjoj Dori, a njegove izvedbe u emisiji The Voice oduševile su javnost, a nerijetko i odlazile u trending. Sve to je mladom Martinu osiguralo prvu, ali vjerujemo ne i posljednju, nominaciju za Cesaricu!

Pjesma “Maštarija” pobjednika Voicea označila je i nastavak njegove suradnje s mentoricom Vannom koja potpisuje i tekst. Glazbu za “Maštariju” napisao je  Predrag Martinjak Peggy.

“Ne mogu ti reći” – Oliver Dragojević

Prošlo je pet godina otkako je preminuo Oliver Dragojević, po čijoj pjesmi je glazbena nagrada Cesarica i dobila ime. Njegova je obitelj posmrtno objavila pjesmu “Ne mogu ti reći” i tako obradovala njegovu publiku i cijelu glazbenu scenu koja glazbenom velikanu puno duguje.

Pjesma koju autorski potpisuje Matko Šimac se brzo našla u trendingu, ali je i iznenadila sve koji nisu znali da se sprema objava Oliverova albuma “Dolaziš”. Osim toga, zaradila je i nominaciju za Hit ožujka. Na novom albumu će se naći 12 pjesama, objedinjenih i neobjavljenih koje je Oliverova obitelj pripremala uz pomoć suradnika i prijatelja.

“Tempo” – Miach

Nakon što je publiku i radijski eter osvojila singlom “Led” ft. Grše i suradnjom s Gršom na pjesmi “Fantazija”, zagrebačka glazbenica i autorica Miach nominirana je za Hit mjeseca ožujka za singl “Tempo” s albuma prvijenca.

Nominacija joj dolazi nakon osvajanja nagrade Porin za Najbolju vokalnu suradnju i rasprodanog koncerta u Tvornici Kulture u kojoj je predstavila svoj debitantski album. Prvi je to puta ove godine da je za Hit mjeseca nominirana glazbenica koja je već osvojila Cesaricu za hit mjeseca (veljače).

‘Bad girl’ vibe u plesnoj pjesmi donio je Miach bezbroj pozitivnih komentara i “Tempo” je zasluženo ušao u trending. Autori glazbe i teksta su Mia Čičak i Mihovil Šoštarić.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB: fb.com/cesarica
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica

Moglo bi Vas zanimati