06
velj
2023
Cesarica

Cesarica

Hit lipnja je - "Forza"!

Grše - Forza - Cesarica

share

Grše je osvojio svoju drugu Cesaricu ove godine s pjesmom “Forza”

Apsolutni ljetni hit koji znaju baš svi donio je Grši drugu nagradu Cesarica u samo par mjeseci. Vrući ljetni dani i pjesma “Forza” jednostavno idu jedno uz drugo, a publika je itekako zadovoljna ovim ishodom. Pokazuje to i koncertima diljem regije gdje se na ovu pjesmu dogodi neka posebna energija.

Čestitamo!

“Daj mi jedan dan” – Joy feat. Minea

Sjajni komentari samo pristižu na pjesmu „Daj mi jedan dan“ koju su zajednički plasirali grupa Joy i Minea. Kažu da su uzbuđeni i presretni zbog svih dobrih reakcija, a pozitivna energija pršti iz njih, kao i iz potencijalnog hita lipnja. Dokazani autori Denis Dumančić i Fayo napisali su odličan tekst za brzu pjesmu.
Za glazbu se pobrinuo Denis Dumančić, a aranžmanski je pjesmu uredio Vedran Baotić. Lijepa glazbena priča dvoje pjevača, Alena Bičevića i Minee, ovom je nominacijom dobila i nastavak, a sve je počelo još u popularnom showu “Tvoje lice zvuči poznato” gdje je Minea bila članica žirija, a pjevač grupe Joy pobijedio u natjecateljskoj ulozi. “Htjeli smo razigranu pjesmu koja će ljudima donijeti veselje”, rekli su. Očito im je pošlo za rukom budući da ju je publika kategorizirala kao jednu od najboljih mjeseca lipnja.

“Forza” – Grše

Triljski reper je prvi hrvatski glazbenik koji se već više puta našao na vrhu Billboard Croatia Song liste, a njegova autorska pjesma “Forza” našla se na vrhu YouTube trendinga. Novom pjesmom se Grše opet svidio vjernoj publici koja je očito mnogobrojna budući da mu je i ovoga puta zaslužila nominaciju za Cesaricu! Nisu mu strane nominacije, a nisu mu strane ni nagrade za Hit mjeseca, koje je već osvojio u suradnji s producentom Mihovilom Šoštarićem Lockroomom i Elmarom Žerićem El Maarom, autorima glazbe i producentima ove pjesme. Prateći videospot od objave broji više od 5 milijuna pregleda na platformi YouTube, a na spotifyju je pjesmu preslušalo čak 2 milijuna slušatelja što dokazuje status kakav Grgo Šipek ima na domaćoj sceni.

“Kad padne mrak” – Parni valjak

Parni valjak je nedavno predstavio novu pjesmu “Kad padne mrak”, četvrti singl u posljednjih godinu dana i četvrti singl s novim pjevačem. Svaki od ta četiri singla najava je i novog studijskog albuma na kojemu marljivo rade, a ovoga mjeseca zaslužili su i nominaciju za Cesaricu. Nova pjesma nosi prepoznatljivi autorski potpis Huseina Hasanefendića Husa. Jedan od najdugovječnijih i najpopularnijih bendova ovih prostora i dobitnici brojnih prestižnih nagrada imaju veliku podršku domaće publike i rasprodane koncerte gdje god da nastupaju, a ovo ljeto im je raspored jako gust s obzirom da u sklopu aktualne turneje “Parni Valjak 2024 Tour” nastupaju diljem regije.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB: fb.com/cesarica
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica

Moglo bi Vas zanimati