06
velj
2023
Cesarica

Cesarica - glasaj za svog favorita

Parni valjak, Jelena Rozga i Tony Cetinski u utrci za Hit kolovoza

Cesarica

Cesarica

share

Glasovanje za Hit kolovoza je završeno.

Hit kolovoza je pjesma “Idi ti” u izvedbi Jelene Rozge, a koju autorski potpisuje bračni par Huljić.

 

Parni valjak feat. Ivan Drvenkar – “Bogati će pobjeći na Mars”

Nakon što su pjesmom “Moja glava, moja pravila” potvrdili nastavak aktivnosti i pridruživanje Igora Drvenkara u ulozi pjevača, a zatim održali i seriju koncerata kojima su oduševili publiku diljem regije, jedan od najvećih rock bendova na ovim prostorima, donosi novu pjesmu “Bogati će pobjeći na Mars”, zajedno s pratećim videospotom.

„Živimo u vremenu u kojem kao društvo nismo imali nikad više, a istovremeno nikad nismo bili nezadovoljniji”, riječi su kojima članovi benda opisuju poruku pjesme, za koju ističu kako je uskoro uvrštavaju i u koncertni repertoar: „Jedva čekamo da je počnemo svirati uživo, jer je jedna malo žešća koncertna stvar. Obećali smo raditi na novim pjesmama, a nadamo se da ćemo uskoro imati spreman i cijeli album”, otkrivaju.

 

 

“IDI TI” – JELENA ROZGA

Novu pjesmu s kojom se predstavila na Melodijama Jadrana, za Jelenu Rozgu napisao je i skladao bračni par Huljić. „Kada sam pročitala tekst ‘pala sam na koljena’ jer je ovo najljepša pjesma koju je za mene ikad napisala, a napisala ih je dosta u ovih 27 godina“, rekla je Jelena Rozga o tekstu Vjekoslave Huljić te dodala kakvu je pjesmu željela za ovaj festival: „Kada smo razmišljali kakvu novu pjesmu za festival napraviti, rekla sam – daj mi nešto što nema nitko i neka bude vokalno zahtjevna“.

 

Tony Cetinski – “Ima nešto”

Tony Cetinski već je osvojio jednu Cesaricu ove godine i to onu za Hit ožujka s pjesmom “Vojnik pod zvijezdama“ dok u pjesmi “Ima nešto” udružio je snage s poznatim autorom Nenom Ninčevićem s kojim je već surađivao i koji potpisuje tekst, dok je za glazbu, aranžman i produkciju zaslužan Branimir Mihaljević.

„Često poželim izaći iz svoje komfor zone, a upravo ova nova pjesma ‘Ima nešto’ je eklatantan primjer za to. Volim ritam i atmosferu koju ova priča ima, a i jako mi je drago što sam započeo suradnju s još jednim od naših domaćih autora, Branimirom Mihaljevićem. Cijeli proces stvaranja pjesme, nastao je u njegovom studiju, gdje smo se svi zajedno super zabavili i zasigurno napravili neke nove i lijepe uspomene. Ono što me također iznimno raduje, to je video spot, za koji su ovoga puta bile zadužene “Sestrice”, predvođene redateljem Lukom Sepčićem“, rekao je Tony o svojoj novoj pjesmi.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB: fb.com/cesarica
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica

Moglo bi Vas zanimati