06
velj
2023
Cesarica

Cesarica

Grše, Silente ili Ante Cash - glasaj za hit svibnja!

share

Utrka za nagradu Cesarica za Hit svibnja kreće danas, kome će pripasti nagrada saznat ćemo za dva tjedna, a nominirani su Ante Cash s pjesmom “Iđen doli”, Grše s pjesmom “Mamma mia” i Silente s pjesmom “Sve što treba znat o ženi”.

Glasaj za svog favorita u nastavku!

 

Ante Cash – “Iđen doli”

Poznati imotski reper Ante Cash ima novu pjesmu, svojevrsnu odu povratku kući autobusom gotovo svakog studenta, pod nazivom „Iđen doli“. Tekst je pisao Ante Cash, a glazbu Natko Smoljan. „Dok sam ovo pisao, vratio sam se u vrijeme studiranja kad si busom išao u Imotski. Nadam se da će postati himna svih studenata malih dalmatinskih mjesta”, rekao je Ante uoči premijere pjesme. Za pjesmu je snimljen i spot u kojem se pojavljuju Mate Bulić kao vozač autobusa, Jole u ulozi vozača kamiona i Vedran Mlikota kao kondukter

 

Grše – “Mamma mia”

Pjesma „Mamma mia“ triljskog repera Grše njegov je prvi ovogodišnji singl objavljen neposredno pred nastup na rasprodanom festivalu „Drito iz Boćarskog“, koji je održan sredinom travnja u Zagrebu. Pjesma je objavljena u izdanju diskografske kuće yem, produkciju potpisuju Lockroom El Maar.

Grše je prvi hrvatski glazbenik koji se našao na vrhu liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima u Hrvatskoj, Billboard Croatia Songs. S novim singlom „Mamma Mia“ oduševio je publiku i odmah u prvom tjednu objave dosegnuo broj 1 na Billboard ljestvici.

 

Silente – “Sve što treba znat o ženi”

Dubrovački bend Silente objavio je novi singl – „Sve što treba znat o ženi“. To je prva pjesma u kojoj nastupa nova vokalistica Lara Viktoria Ilić. Tekst potpisuje Sanin Karamehmedović, uglazbio ju je Tibor Karamehmedović dok je glazbeni producent Nikša Bratoš. „Sve što treba znat o ženi klasičan je Silente duet Lare i Tibora“, kaže bend, „o ljudima koji su prepametni za ljubav, a preglupi za samoću“.

 

Ispred nas su uzbudljiva dva tjedna, glasovanje za Hit svibnja traje do 09. lipnja u ponoć, a glasovati možete putem Facebook stranice CesaricaCesarica Viber chatbota, putem portala Glazba.hr te na službenoj stranici cesarica.org.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB: fb.com/cesarica
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica

Moglo bi Vas zanimati