21
ruj
2023
Vijesti

8. prosinca u VIB-u

IDEM najavio koncertnu promociju albuma POYY

IDEM 8. prosinca u VIB-u promovira album POYY

IDEM 8. prosinca u VIB-u promovira album POYY

share

Kantautor, multiinistrumentalni glazbenik i dobri duh domaće alternativne scene IDEM obilježit će kraj godine prvim velikim samostalnim koncertom koji će se održati u petak 8. prosinca u Vintage Industrialu u sklopu promocije albuma POYY.

Već po reakcijama slušatelja na najavne singlove “ŠtetaŠtetaŠteta”, “Potopi ovaj brod”, “Par put godišnje” i “Žujice” bilo je jasno kako će album POYY imati snažnu bazu obožavatelja, no uz hvaljeno debitantsko izdanje IDEM se brojnim nastupima diljem zemlje u zavidno kratkom roku istaknuo i kao koncertna atrakcija godine.

IDEM će na svom prvom velikom samostalnom koncertu naglasak staviti na pjesme s albuma POYY, ali će publika imati prilike čuti i nove singlove koji su nastali u međuvremenu, a još nisu službeno predstavljeni javnosti.

Album „POYY” je objavljen u suradnji diskografskih kuća JeboTon, Mudri Brk i Nasty Cut Records i trenutno je dostupan u CD formatu (možete ga kupiti direktno od Antuna) i digitalno putem svih streaming servisa.

IDEM je samostalni projekt Antuna Alekse, trombonista bendova Porto Morto i JeboTon Ansambl te gitarista i pjevača benda Trophy Jump. U posve novom izričaju Antun s bitter-sweet notom dotiče sve njemu važne teme kroz pjesme zamišljene da prvenstveno budu hit samome autoru, a potom potencijalno i široj publici.

Ulaznice

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 8 eura, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 10 eura. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 34), Vintage Industrial/Grif (Savska 160) i online.

Koncert organizira Dostava Zvuka.

FB event: facebook.com/events/1403998296815987

Moglo bi Vas zanimati