05
velj
2024
Vijesti

Povijest hrvatske dance glazbe na jednom mjestu

Megadance party ovog petka u Areni Zagreb

Megadance Party Arena 9.2.2024.

Megadance Party Arena 9.2.2024.

share

Megadance party će  9. veljače u Areni Zagreb, na jednom mjestu obilježiti 30 godina od booma hrvatske dance scene i okupiti svima poznate izvođače iz tog vremena, ali i prije i danas! 

Od početka u 19 sati pa sve do ponoći zabavljat će vas UŽIVO Albina, Alka Vuica, Colonia, Denis&Denis, Dreletronic, ET, Ella, Emilia, Groovetastic, I Bee, Ilan Kabiljo, Karma, Minea, Mirjana (ex. Mandi), Sandi, Senna M, Simplicia, Šajeta, Vatrogasci i Vlatka Pokos. Hitovima koje i danas volimo prisjetit ćemo se onih koji nisu više s nama – Kasandra, Dino Dvornik, Čubi, Oliver, Massimo, Jasmin Stavros i Jurica Popović. Spektaklom će upravljati dvojac DJ Pucko i DJ Sugar G, koji su nekada vrtili glazbu u The Bestu i Sokol klubu.

„Izvođači, baš kao i publika svih uzrasta, s nestrpljenjem iščekuju ovaj rođendan glazbe i plesa. Okupljanje, druženje i zabava bili su naš život 90ih, i rado se prisjećamo tog vremena. Zato smo na jednom mjestu, 30 godina poslije, okupili sve koji su stvarali i živjeli hrvatsku dance glazbu“, rekao je Trpimir Vicković Vicko, radijska legenda i glasnogovornik projekta.

Autorski, projekt zajednički potpisuju estradni menadžer Vladimir Mihaljek Miha, kao jedan od pokretača dance scene u Hrvatskoj te producent i organizator brojnih koncerata i događaja onog vremena Karlo Matić, obojica ispred udruge Ideje Vrijedne Širenja, kao organizatora događaja. Ideja je obilježiti jedno plodno glazbeno doba, napraviti hommage tom vremenu te još jednom okupiti dobru staru ekipu na pozornici. Želja je potaknuti nove autore na stvaranje novih hitova, a vlasnike postojećih diskoteka ohrabriti da ples u klubovima još uvijek ima nadu.

Zato zahvaljujemo partnerima – Entrio, HDS-ZAMP, WESPA Business&Lounge, Radio Kaj, Večernji list i ponajviše RTL Hrvatska – na svesrdnoj i upornoj podršci u stvaranju ovog jedinstvenog glazbenog spektakla.

Megadance Party će biti samo jednom, ovom prilikom, najveća diskoteka u Hrvatskoj, u Areni Zagreb, 9. veljače, jer želimo da to bude događaj za dugo pamćenje i rado sjećanje.

Ako požurite, možda još ima ulaznica na Entrio.hr. Više o događaju na www.megadance.party.

Moglo bi Vas zanimati