02
tra
2024
Vijesti

Šibenik, Martinska, 18.-21.7.2024.

Sea Sound Festival najavio pet pozornica na ovogodišnjem izdanju

Sea Sound Festival

share

Pet sound systema za pet festivalskih pozornica na Sea Soundu

Zamišljen kao jedinstveni festival koji slavi sound system kulturu i glazbu, Sea Sound će se odvijati na pet pozornica. Svaka od pozornica zastupat će drugu vrstu glazbe, a ona će se čuti preko unikatnih, ručno rađenih, sound systema. Tako da će Martinska od 18. do 21. srpnja biti prošarana magičnim kutijama te još magičnijim zvukovima koji iz njih izlaze. Svih pet pozornica bit će strateški raspoređeno na festivalskoj lokaciji: Live SoundDub SoundBass SoundElectro Sound i Roots Sound. Pozornice će svojim pozicijama činiti jedinstveno ‘sound system naselje’ kojim će publika cirkulirati i uživati u različitim vrstama bass (i druge) muzike koje će predstavljati i brojni crewovi, kao i pojedini izvođači.

Svaka pozornica Sea Sound Festivala imat će vlastiti sound system koji će ga napajati. Na Martinsku, poluotok nasuprot Šibenika, dovodimo ukupno pet sound systema: Prevara Sound SystemTrokut AudioRoadtripper Sound SystemVibration Addict Sound System i Seasplash Sound System.

Osim pozornica i sound systema najavljeni su i prvi izvođači na Sea Sound FestivaluVibronics feat. Vanya O & Danniella DeePaolo Baldini DubFilesDeeklineWicked Dub DivisionOne Dread te Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena.

U prodaji su festivalske ‘Early Bird’ ulaznice, popularne ‘Ranograbilice’ po cijeni od 55 eura. dostupne putem poveznice. Ulaznice je moguće kupiti i na svim prodajnim mjestima (online i fizičkim) platforme Entrio kao i Core Event. Uz festivalsku ulaznicu svaki posjetitelj ima pravo i na korištenje festivalskog kampa na lokaciji koje je uračunato u cijenu.

 

Moglo bi Vas zanimati