11
pro
2023
Vijesti

Promocija u Klubu Kazališta Komedija Kontesa

Stela Rade ekskluzivno predstavlja prvi EP "Korak po korak"

Stela Rade - Korak po korak

Stela Rade - Korak po korak

share

Stela Rade ekskluzivno predstavlja prvi EP “Korak po korak” u Klubu Kazališta Komedija

Mlada i talentirana glazbenica Stela Rade priređuje nezaboravno glazbeno iskustvo na koncertu povodom promocije svojeg prvog EP-a pod nazivom “Korak po korak”. Koncert će biti održan u Klubu Kazališta Komedija 19. prosinca 2023. s početkom u 20:00 sati.

Stela Rade

Stela Rade, koja već plijeni pažnju svojim autorskim pjesmama, najavljuje da će uz bend izvesti svoje originalne skladbe ali i da priprema zanimljive aranžmane poznatih pjesama iz različitih glazbenih žanrova. Ova mlada umjetnica ne samo da će predstaviti svoj glazbeni opus već će publici pružiti nevjerojatno iskustvo live izvedbe.

Stela je izrazila svoje uzbuđenje zbog promocije EP-a, ističući da je to prilika za okupljanje svih dragih ljudi i onih koji su bili dio njezine glazbene priče na bilo koji način. “Ovo je prilika da svim prisutnima dam sto posto sebe kad je u pitanju live izvođenje. Izvest ću svoje autorske pjesme uz bend, a osim toga, pripremila sam nekoliko obrada meni dragih pjesama u zanimljivim aranžmanima. Veselim se kao da je ovo neki veliki koncert,” izjavila je Stela.

Broj ulaznica za koncert je ograničen, stoga kupite svoje ulaznice na entrio.hr i budite dio nezaboravnog glazbenog doživljaja Stela Rade u Klubu Kazališta Komedija 19. prosinca 2023. godine.

EP “Korak po korak” dostupan je na svim streaming servisima.

Moglo bi Vas zanimati