06
lip
2023
Vijesti

Posljednja turneja?

50 Cent u Zagrebu - krenula prodaja ulaznica

50 Cent, Zagreb

share

50 Cent će 17. listopada održati koncert u Areni Zagreb, a ulaznice su danas krenule u prodaju.

Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent, održat će koncert u sklopu velike svjetske turneje The Final Lap Tour.

Nagrađivani reper, televizijski producent i glumac ovom turnejom proslavit će dvadeset godina od izlaska svog albuma prvijenca Get Rich or Die Tryin jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u povijesti. Koncert u Zagrebu je jedini njegov posjet regiji na ovoj turneji koja će obići Ameriku, Veliku Britaniju, Europu i Australiju. Na cijeloj turneji “Fiftyja” prati njegov veliki prijatelj i još jedan hip hop velikan – Busta Rhymes. Uz to, pred početak The Final Lap turneje 50 Cent je obećao set listu sastavljenu od 50 pjesama, najvećih hitova i favorita te onih koje nije izvodio uživo desetljećima.

Objava koncerta izazvala je velik interes javnosti i medija u Hrvatskoj i regiji, a sudeći po pretprodaji i početak generalne prodaje bi mogao napraviti isto. Naime, zbog velikog interesa publike, i rasprodanih koncerata u mnogim gradovima, u Velikoj Britaniji i Europi dodani su novi datumi, a nedavna 50 Centova izjava kako bi mu ovo mogla biti i posljednja turneja izazvala je još veću potražnju za ulaznicama.

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima, a uz standarne kategorije u Areni Zagreb, nude se i VIP ulaznice koje uključuju niz pogodnosti. Početne cijene vrijede dok se ne rasproda prvi kontigent ulaznica, nakon toga cijene ulaznica će se povećati.

Moglo bi Vas zanimati