07
svi
2024
Vijesti

Razvalio!

Baby Lasagna se plasirao u finale Eurosonga!

Baby Lasagna na Eurosongu

Baby Lasagna na Eurosongu /Sarah Louise Bennett/EBU

share

Gotovo pa filmska priča o Baby Lasagni, koji je od prve zamjene za Doru praktički preko noći postao glavna tema u Hrvatskoj, dobila je još jedan sretan nastavak.

U finale uz Baby Lasagnu idu i predstavnici Srbije, Portugala, Slovenija, Ukrajina, Litva, Finska, Cipra, Irske i Luksemburga.

Svi fanovi Eurosonga konačno mogu lakše prodisati jer je Baby Lasagna nakon prve polufinalne večeri i spektakularnog nastupa opravdao sva očekivanja te dodatno rasplamsao nadu Hrvatske da će konačno imati pobjednika.

Alma Bengtsson /EBU

Nemoguće je ne primjetiti kako su Lasagna i tim dobro iskoristili vrijeme polirajući detalje, s obzirom na to da se napredak vidi u svakom aspektu nastupa – Markov glas zvuči još bolje, scenski nastup je na svjetskoj razini, samouvjeren i svoj, a ukoliko ima određenog umora nakon mjeseci putovanja, intervjua i nastupa – noćas se nije vidio.

Cijeli tim izgleda i zvuči energično, nabrijano i vjerojatno najvažnije – kao da istinski uživaju u tome što imaju priliku pokazati Europi i svijetu.

Alma Bengtsson /EBU

Podsjetimo, kladionice su ga na jutro prve polufinalne večeri, nakon odrađenih generalnih proba pred prepunom dvoranom, zacementirale na mjestu prvog favorita sa 32% šanse za pobjedu, čak 16% više od drugoplasiranog Nema i njegove “The Code”.

/Sarah Louise Bennet/EBU

Švicarac, kojeg mnogi ističu kao najopasnijeg konkurenta, nastupa u drugoj polufinalnoj večeri u četvrtak tako da ćemo se još morati malo strpiti ne bi li dobili pravi dojam. Među dosad viđenim nastupima – osim dakako Baby Lasagne – najviše se istaknula irska predstavnica Bambie Thug s pjesmom “Doomsday Blue”, kao i Slovenka Raiven s pjesmom “Veronika”.

Bravo Lasagna! Mjau mjau!

Moglo bi Vas zanimati