23
lip
2023
Vijesti

Sinovi i kćeri

BOA II u Tvornici kulture promovirat će novi album i izvesti svoje najveće hitove

BOA II

BOA II

share

Zagrebačka grupa BOA II na krilima novog albuma Sinovi i kćeri, ali i starih poznatih hitova koji su obilježili nekoliko desetljeća regionalne glazbe, nastupit će u Tvornici kulture u petak, 13. listopada 2023. godine.

Mladen Puljiz osnovao je u sedamdesetima bend BOA s prijateljem Slavkom Remenarićem pod utjecajem art rocka i funka, a svojim je jedinstvenim zvukom i stilom grupa privukla brojne obožavatelje. Nakon što se bend 2017. godine službeno razišao, Mladen je osnovao grupu BOA II te okupio novi sastav.

Bend je u ožujku objavio svoj drugi studijski album, Sinovi i kćeri, na kojemu su aranžmane za većinu pjesama napravili Mladen Puljiz i Luka Banić (gitare, klavijature). Uz Mladena i Luku, članovi su benda Elvis Sršen Noa na klavijaturama, Branko Štrbić na basu, Frano Putica na bubnjevima te Martina Banić Petrlić i Antea Žure kao prateći vokali. P

Prvi je album BOA II objavljen 2018. godine, a to izdanje okuplja pjesme koje su obilježile dotadašnju karijeru benda BOA. Opus benda BOA obilježile su i brojne suradnje s cijenjenim glazbenicima poput Josipe Lisac, Vanne, Dine Dvornika, Massima i Remi, a 1990. godine nastupili su i kao predgrupa legendarnom Davidu Bowieju pred čak 50 tisuća gledatelja.

Uz promociju albuma Sinovi i kćeri,  BOA II u listopadu će zagrebačku publiku vratiti u prošlost te u Tvornici kulture izvesti svoje neponovljive i nezaboravne hitove kao što su ”Tako lijepa”, ”Milion”, ”Govor tijela”, ”Stup od soli”, ”Za vezu je potrebno dvoje”, ”Svi tvoji poljupci” ili ”Ostani”.)

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni u iznosu od 13 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 16 eura.

Moglo bi Vas zanimati