23
lip
2023
Vijesti

Neno Belan, Psihomodo pop, Vesna Pisarović

Split Park Festival donosi ljetnu zabavu uz mnogobrojne nastupe

Split Park Festival

Split Park Festival

share

U samom srcu Splita, od 22. lipnja do 23. srpnja, vladat će sjajni koncertni lineup, vrhunska gastro ponuda i photo zone koje će osvojiti društvene mreže.

Ambijent i lokacija pored parka Zvončac, ove će godine dobiti novi izgled i ime te ubrzo postati najpoznatija šarena lokacija za nezaboravne rasplesane ljetne noći, popularno nazvana Kolur Zvončac. Kultno splitsko mjesto gdje su mnogi glazbenici započeli svoju karijeru, nakon nešto više od 20 godina oživjet će staru kulturnu baštinu mnogima poznato pod nazivom „Bašta Zvončac“. Čast da otvori ovu omiljenu “tvornicu zabave” pripast će poznatom Splićaninu Neni Belanu & Fiumensima.

U mjesec dana svog trajanja, ovaj će šarmantni festival osim najljepših zalazaka sunca i pogleda na more ugostiti mnoga glazbena imena. Tako će publiku zabavljati Songkillers, Silente, Vesna Pisarović i Nipplepeople, dok će Psihomodo pop zagrijati atmosferu na zatvaranju.

Split Park Festival već drugu godinu za redom spaja vrhunsku gastronomiju i sjajnu zabavu nezaboravnih ljetnih druženja, opuštenih večernjih izlazaka i uzbudljivih koncerata omiljenih bendova. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a radno vrijeme je od 17 sati do ponoći. Dodatne informacije o programu Split Park Festivala možete saznati na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Moglo bi Vas zanimati