28
ožu
2023
Vijesti

30 pjesama po izboru Shamse69

Brkovi objavili pjesmaricu najvećih hitova

Brkovi - pjesme i akordi

Brkovi - pjesme i akordi

share

Rockmark predstavlja pjesmaricu Brkovi – najveći hitovi s tekstovima i akordima 30 pjesama po izboru Shamse69.

Vedran Pehar (Shamso69), karizmatični frontman i autor većine pjesama Brkova, pripremio je i odabrao najveće hitove iz skoro 20 godina duge karijere benda, obuhvativši osam studijskih albuma, od Punkfolkwellness iz 2009. do aktualnog Krvava novčanica.

Pjesme su složene kronološki po vremenu nastanka, a uz tekst, svaku pjesmu prate i akordi prilagođeni sviranju na akustičnoj gitari. Na gotovo 90 stranica pjesmarice našle su se i fotografije koje vjerno oslikavaju energiju na koncertima Brkova.

“Mala”, “Opasno se drogiram”, “Tolerancija”, “Ornela”, “Cvjetalo je meni cvijeće”, “Usamljen oženjen”, “Naša mala zemlja”, “Pizda materina”, “Ništa više mi ne značiš”, “Sudbina”, “Hormon sreće”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “A ja ću da pijem” i “Više ni pankeri ne slušaju punk” samo su neki od favorita koje je za ovu pjesmaricu odabrao Shamso69.

„Ove pjesme su odavno prestale biti moje i postale su vaše, a sada ih i sami možete svirati i pjevati kad god to poželite. Time je svrha njihova postojanja u potpunosti ispunjena. Brkovi su da se vole”, poručuje Shamso69.

Cijena knjige je 13,90 eura.

Promocija pjesmarice će se održati u utorak 4. travnja u 19h u Rockmarku.

Moglo bi Vas zanimati