28
ožu
2023
Vijesti

Nizozemsko-novozelandski bend

MY BABY uskoro u Tvornici kulture

My Baby

My Baby

share

U sklopu proljetne europske turneje kojom će promovirati svoj peti studijski album sake sake sake, nizozemsko-novozelandski bend MY BABY stiže i u Tvornicu kulture.

Nakon uspješne turneje po Novom Zelandu, kreću na europsku turneju koja će početi 20. travnja 2023. godine u Dortmundu, a već 29. travnja omiljena live senzacija vraća se u Zagreb.

Trojka koju čine Cato van Dijck, Joost van Dijck i Daniel ”Dafreez” Johnston proljeće 2023. godine provest će na klupskoj turneji kojom će obuhvatiti jedanaest europskih gradova, a trajat će do početka svibnja. Kreću iz Dortmunda, nakon kojeg slijede Zürich, München, Nuremberg, Prag, Budimpešta i Beograd. Za Hrvatsku je bend odvojio čak dva datuma. Prvo će u Zagreb, a ovo će im biti već četvrti nastup u Tvornici kulture. Nakon Zagreba bend se spušta do Splita na tamošnji Egofree Festival. Zadnja dva datuma turneje rezervirana su za Dresden i Osnabruck.

MY BABY jedinstveni su upravo po svojim live nastupima kojima privlače sve više obožavatelja. Specifični i po tome što svoju glazbu sviraju isključivo na gitarama i bubnjevima te da ne koriste semplove, poput nezaustavljivih mašina miljenici zagrebačke publike svojom posebnom energijom i ritmičnim zvukom koji hipnotizira redovito oduševljavaju rasplesanu publiku. To su učinili i u gotovo rasprodanoj Tvornici kulture 2019. godine. Zagrebačka će publika dobiti priliku da ponovno proživi to iskustvo 29. travnja.

Ulaznice pronađite u pretprodaji po cijeni od 13 eura u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 16 eura.

Moglo bi Vas zanimati