16
ruj
2023
Vijesti

U LATINO RITMU

Davor Radolfi promovirao album Novi čovjek sam sutra

Davor Radolfi

share

Davor Radolfi objavio je svoj 15. album i predstavio ga u Croatia Records Studiju. Naslovnu pjesmu izveo uz svoju kćer Leu

Davor Radolfi

Davor Radolfi album je snimio s ekipom prekaljenih glazbenika / Foto: Karla Matulina

U zagrebačkom Croatia Records Studiju Davora Radolfi  je mnoštvu okupljenih predstavio svoj aktualan album Novi čovjek sam sutra. U pratnji sjajnih glazbenika, predstavnici medija i brojni gosti uživali su u novim pjesmama, a posebno iznenađenje bilo je kad je Davor Radolfi uz svoju kćer Leu, negdašnju vokalisticu benda Judette otpjevao naslovnu pjesmu albuma.

„S Leom bih uvijek radio duet zbog njenog sentimenta i pogleda na život, jako voli glazbu i piše prekrasne pjesme”, rekao je Radolfi. Pjesmu su zajedno napisali za vrijeme lockdowna u kojem je Davor intenzivno pisao i snimao pjesme za album koji je objavljen u lipnju ove godine. Posebno se zahvalio i autorima pjesama, a među njima bila je i voditeljica Uršula Tolj.

“Znamo se dugi niz godina, surađivali smo u brojnim glazbenim emisijama i on zna da ja pišem tekstove. U jednom susretu me zamolio da mu neke pošaljem, a tekst pjesme “Sanjao sam da te volim” mu se jako svidio. Meni je ovo jako lijepa suradnja, pjesma mi se jako sviđa i jako sam sretna što je prva na albumu”, rekla je Uršula Tolj.

Davor Radolfi

Promociju su uveličali Duško Lokin, Želimir Babogredac i drugi / Foto: Karla Matulina

Duško Lokin, Željko Bebek, Željko Krušlin Kruška Jurica Pađen i veliki broj poznatih gostiju uživali su u plesnim ritmovima i zaraznoj energiji koju su dijelili s Radolfijem.

Davor Radolfi više od 30 godina djeluje na glazbenoj sceni , a uz sva profesionalna ostvarenja, njegova osobnost i pozitivan duh odavno su osvojili publiku. Njegove pjesme spoj su uzbudljivog južnoameričkog ritma s primjesama tradicionalnog Mediterana.Ljubav prema glazbi traje od rane mladosti. S nekoliko zaljubljenika u glazbu, osnovao je bend Ritmo Loco, kojem se u potpunosti posvećuje. U svojoj karijeri Davor Radolfi objavio je 15 studijskih albuma i nekoliko kompilacija.

Moglo bi Vas zanimati