14
srp
2023
Vijesti

SPEKTAKL U TISNOM

Defected Festival predstavlja regionalne ulaznice

Defected

Dolaze Archie Hamilton, Carl Craig, Mr. Scruff, Roger Sanchez, Sam Divine, The Shapeshifters i drugi

share

Jedan od najpoznatijih svjetskih festivalskih brendova Defected, za festival u Tisnom, po prvi puta nudi ograničen broj vikend ulaznica za goste iz Hrvatske i regije. Gotovo rasprodani Festival ovom viješću razveselit će brojne fanove u Hrvatskoj koji ovako imaju mogućnost na Festivalu plesati i samo u danima vikenda

Defected

Spektakl je zagarantiran

 

U Tisno, od 3. do 8. kolovoza, u šest festivalskih dana, dolaze ljubimci domaće publike kao što su Honey Dijon, Jeff Mills, Roger Sanchez, Sam Divine i mnogi drugi.

„Ovo je izvrsna prilika za sve iz Hrvatske da na Festival mogu doći i samo u danima vikenda. Posebno će ova vijest razveseliti sve ljude koji rade i koji nemaju prilike odvojiti šest dana za festival!“ – izjavio je Nick Colgan iz The Garden Resorta.

Pripreme za ovogodišnje izdanje u punom su jeku. Pet tisuća posjetitelja, koliko ih festival može primiti, ove godine u The Garden Resortu očekuje novi dizajn pozornica te novi produkcijski elementi. Oni će lokaciji tik uz more dati jednu novu festivalsku dimenziju. U Hrvatsku dolazi čak 100 izvođača što ovaj festival čini jednim od onih s najviše njih ovog ljeta. Impresivan line up uključuje zvijezde kao što su Archie Hamilton, Carl Craig, Mr. Scruff, Roger Sanchez, Sam Divine, The Shapeshifters te brojne druge.

Defected Records je britanska nezavisna izdavačka kuća specijalizirana za house glazbu. Organiziraju razna posjećena događanja, a njihova ljetna rezidencija na Ibizi je iznimno popularna. Ovo je jedan od najdugovječnijih glazbenih brendova. On je dobro poznat hrvatskoj publici, a ovogodišnje ljetno izdanje istoimenog festivala, je osmo po redu, a održava se od 2016. godine. Do sada je na festivalu u Hrvatskoj uživalo više od 40 tisuća ljudi iz gotovo cijelog svijeta.

Vikend ulaznice za goste iz Hrvatske i regije, kao i one festivalske mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Moglo bi Vas zanimati