08
tra
2022
Vijesti

Domenica najavila koncert u Areni na svoj rođendan 2030. godine

Domenica Žuvela na eventu Ane Radišić / Bojan Zibar

Domenica Žuvela na eventu Ane Radišić / Bojan Zibar

share

Pjevačica Domenica Žuvela iznenadila je neočekivanom najavom velikog koncerta u zagrebačkoj Areni u studenome 2030. godine.

„U vremenu u kojemu se planira od danas do sutra, u kojima crne vijesti sustižu sive, ovakva najava prava je doza optimizma i vjere u bolje i sretnije dane”, stoji u press priopćenju za ovaj koncert.

„Najlakše je biti ljut i pronalaziti razloge za ne. Nisam od onih što se povlače. Ja uvijek guram naprijed. Korak po korak, ali uvijek prema nečemu boljem i vedrijem. Pa je onda potpuno logično da znam da ću sa svojom publikom za osam godina napraviti najbolji rođendanski koncert”, govori Domenica, koja će 8. studenoga 2030. godine baš na svoj rođendan održati veliki koncert u zagrebačkoj Areni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)


„Bit će to veliki spektakl koji će objediniti sve što sam do sada napravila, ali i ono što vam tek spremam idućih godina. Puno je neostvarenih ideja i planova pa da samo polovinu ostvarim bit će koncert za pamćenje”, sigurna je Domenica koja je već proširila tim ljudi s kojima radi na ovom projektu.

„Prve reakcije tima bile su da je to iznimno smjelo, da sam hrabra, a onda kako smo više razgovarali o koncertu i malo prebirali po počecima i svemu što smo dosada napravili, zaključak je čak bio i da sam suzdržana”, dodaje pjevačica.

Nikada se nije vidjela izvan glazbe i smatra glazbu svojim životnim pozivom. Ova magistrica glazbene kulture uživa u karijeri koju strpljivo gradi, ulaže u nju silnu energiju i nijednog trenutka nije požalila što se odlučila za pjevačku karijeru. Uvjerena je da će u ovih osam godina koliko ju dijeli od koncerta u Areni, kao i dosada postupno graditi svoju glazbenu priču kojoj će puna Arena biti prirodan nastavak.

„Neki su mi rekli da sanjam. A ja znam da se točno tako sve mora dogoditi. Da sam dopustila negativi da prevlada ne bi nastavila sa slatkim odricanjima koja podrazumijevaju jako puno rada, truda i putovanja i jako malo slobodnog vremena. Ali iznad svega puno, puno radosti, divnih ljudi, umjetnika, prekrasnih suradnji”, odlučna je.

„Od trenutka kada smo koncert najavili i pustili karte u prodaju dogodilo se upravo ono što sam željela, a to je da je ljudima potpuno jasno da će radost pobijediti”, kaže, ponosna na svaku ulaznicu koja je već kupljena. Jer nakon što su plakati s najavom koncerta osvanuli po Hrvatskoj usijao joj se mobilni uređaj, ali što je još bolje – krenula je i prodaja prvih ulaznica kroz sustav Eventim. Njezina publika vjeruje u nju i to joj znači najviše od svega.

Inače, pjevačica je odrasla u Veloj Luci i glazba je oduvijek dio njezina života. Već za svoj prvi nastup na Splitskom festivalu je dobila nagradu za najboljeg debitanta, a vlasnica je i nekoliko Porina. Ovih dana javnost ju prati i na malim ekranima kao sudionicu showa Ples sa zvijezdama.

 

Moglo bi Vas zanimati