20
lis
2023
Vijesti

Veliki koncert na Hipodromu

U četvrtak, 26. listopada u 10 starta prodaja ulaznica za koncert Eda Sheerana

Ed Sheeran

Ed Sheeran /Annie Leibovitz

share

Ed Sheeran nastupit će u subotu, 10. kolovoza 2024. na zagrebačkom Hipodromu. Ulaznice ćete moći kupiti samo kartičnim plaćanjem. Ulaznice nećete moći kupiti na rate niti Diners karticom

Ed Sheeran u 2024. dovodi svoju rekordnu ‘+ – = ÷ x’ Mathematics turneju u Aziju i Europu. Informacije o pretprodaji i prodaji ulaznica potražite na stranici www.edsheeran.com.

Ed Sheeran po prvi puta dolazi  u Hrvatsku, na zagrebački Hipodrom 10. kolovoza 2024. godine. Ulaznice za ovaj veliki koncertni spektakl u prodaju kreću 26. listopada u 10 sati na stranici www.eventim.hr.

Ewald Tatar (promotor/Barracuda) tim je povodom izjavio: „Za početak, unaprijed bi se zahvalio gradu Zagrebu i timu na Hipodromu radi izvrsne suradnje. Iznimno me veseli što smo opet uspjeli dovesti veliki open air show ovakve međunarodne  zvijezde u Zagreb nakon nekoliko godina. Kao vodeća tvrtka na austrijskom tržištu s iznimnim portfoliom, nadam se da će ovaj projekt biti početna točka za buduće sjajne projekte u Zagrebu i Hrvatskoj. Konačno, zahvalio bi se i našim lokalnim partnerima Hrvoju Strčiću i Damiru Vraniću na njihovoj podršci.”

Sheeranova nadolazeća azijska turneja bit će njegova prva nakon 2019. godine dok će europski datumi biti nastavak na njegov boravak na kontinentu prošle godine. Vijest dolazi u vrućem trenutku njegove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je Ed višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma: “-” (Subtract) i “Autumn Variations” i oba su dospjela na prvo mjesto diljem svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u svibnju i rujnu, a na oba LP-a  Sheeran je  surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji od 26. listopada na www.eventim.hr u 10 sati, Samo ulaznice kupljene od ovlaštenih prodavača će biti važeće. Sve službene stranice za prodaju ulaznica biti će izlistane na oglasima turneje kao i na  www.edsheeran.com. Upućujemo kupce ulaznica da isključivo kupuju preko ovlaštenih web stranica.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eventim HR (@eventim_hr)

Napomena organizatora:

 

Kako mogu kupiti ulaznice?
Organizatori koncerata Eda Sheerana predani su borbi protiv neetičkih sekundarnih prodavača ulaznica i preprodaje.
Za turneju 2024. godine koristit će se pravilo personalizacije ulaznica koje će biti moguće kupiti SAMO putem naših ovlaštenih prodajnih mjesta.
U pripremi za kupovinu ulaznica preporučujemo da otvorite korisnički račun na našim odobrenim prodajnim mjestima, detalji navedeni u nastavku: https://www.eventim.hr/en/sign-in/

Ulaznice ćete moći kupiti samo kartičnim plaćanjem. Savjetujemo da obavezno provjerite Vaš postavljeni limit na online kupovinu. Ulaznice nećete moći kupiti na rate niti Diners karticom.

Nakon što kupite ulaznice, zaprimit ćete jednostavnu potvrdu narudžbe putem e -pošte kao dokaz o kupnji. Ovo NIJE vaša ulaznica ili ulaznice.
Po uspješnoj kupovini nećete zaprimiti Vaše ulaznice/u! 

Dobit ćete upute o tome kako pristupiti svojim ulaznicama malo prije koncerta.
Po dolasku na koncert, od vas će se tražiti da dođete kao grupa i predočite svoju ulaznicu(e) uz nazočnost Glavnog kupca. Glavni kupac će morati imati identifikacijski dokument s fotografijom koji odgovara imenu na ulaznicama.

Gdje mogu kupiti ulaznice za “nominalnu vrijednost”?
Sve službene web stranice za prodaju ulaznica bit će navedene prilikom promoviranja turneje i na EdSheeran.com
Ulaznice kupujte samo na ovlaštenim web stranicama:
www.eventim.hr

Kada kreće prodaja ulaznica?
U četvrtak, 26.10.2023. u 10:00 sati.

Koliko koštaju ulaznice za “nominalnu vrijednost”?
Cijena ulaznice kreće se između 74,90 € i 129,90 € uključujući naknadu za rezervaciju, plus maksimalna naknada za uslugu u iznosu od 2,00 € po ulaznici.

Koje su mogućnosti kupnje ulaznica za osobe s invaliditetom?
Osobe s invaliditetom te posjetitelji kojima je potrebna pratnja njegovatelja trebaju posjetiti www.eventim.hr.
Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, ali moraju kupiti besplatnu ulaznicu. U prodaji će biti dostupan ograničen broj ovakvih ulaznica. Ulaznice za osobe u inv. kolicima će se moći kupiti u slobodnoj prodaji.
Za dodatne informacije obratite se na [email protected].
Pratnja osobe s invaliditetom kupuje ulaznicu za “stajanje”.

Što je neetična sekundarna prodaja ulaznica i preprodaja ulaznica?
Neetična sekundarna prodaja ulaznica je kada ljudi kupuju ulaznice po nominalnoj vrijednosti, a zatim ih preprodaju po znatno višim cijenama putem alternativnih metoda i web stranica koje nisu odobrili glazbenici, čime se stvarnim obožavateljima uskraćuje mogućnost kupovine po nominalnoj vrijednosti.
Oglasi za prodaju ulaznica i neovlašteni prodavači koriste više platnih kartica, lažne identitete i sofisticirane računalne programe (“botove”) za kupnju velikih količina ulaznica koje zatim nude za daljnju prodaju po visokim cijenama.

Koliko ulaznica mogu kupiti?
U sklopu prodaje možete kupiti maksimalno do 6 ulaznica po terminu.
Ovo pravilo je na snazi kako bi se dala jednaka šansa svima da kupe ulaznice. Identifikacijski dokument (s fotografijom) kupca ulaznica bit će uvjet za ulazak, ostale ulaznice koje je ta osoba kupila mogu se koristiti za ulazak drugih osoba sve dok SVI zajedno uđu s kupcem, odnosno osobom na koju glasi narudžba i ulaznice.
NAPOMENA: Sve transakcije koje se otkriju kao kupnje botova, osobe koje stvaraju dvostruke račune kako bi kupile više od ograničenog broja ulaznica (6) ili bilo koja radnja koja ukazuje na sumnjivu kupnju koja prelazi ograničenje kupovine ulaznica, bit će otkazane.

Tko je Glavni kupac?
Glavni kupac je osoba čije je ime i prezime bilo navedeno prilikom kupovine ulaznice. Ime Glavnog kupca možete pronaći u potvrdi narudžbe te ispisanog na vašim ulaznicama.
Važno je da Glavni kupac dođe sa svojom grupom/pratnjom i odgovarajućom, valjanom osobnom iskaznicom kako bi ušli na događaj.

Ali želimo ići kao veća grupa/obitelj?
Morat ćete pokušati dovršiti drugu narudžbu s drugim Glavnim kupcem (imenom i prezimenom).

Mogu li kupiti ulaznice na poklon?
Identifikacijski dokument Glavnog kupca ulaznica bit će uvjet za ulazak, ostale ulaznice koje je ta osoba kupila mogu se koristiti za ulazak drugih osoba sve dok SVI zajedno uđu s Glavnim kupcem, odnosno osobom na koju glasi narudžba i ulaznice. Ako želite kupiti ulaznice kao dar, morat ćete prisustvovati kako biste svoju pratnju uveli na koncert.

Koji su uvjeti za ulazak?
Kako biste dobili pristup koncertu, morate ponijeti svoju ulaznicu s vidljivim jasnim i neoštećenim crtičnim kodom. Možda ćete morati predočiti potvrdu narudžbe koju ste zaprimili e-poštom i valjani oblik osobnog dokumenta s fotografijom koji odgovara imenu na potvrdi.
Prihvaćeni identifikacijski dokumenti su – osobna iskaznica, važeća vozačka dozvola, važeća ili nedavno istekla putovnica (pod uvjetom da je putem fotografije moguće identificirati Glavnog kupca).

Koja su dobna ograničenja?
Sva dobna ograničenja jasno su prikazana na web stranicama distributera ulaznica.
Osobe mlađe od 16 godina moraju biti u pratnji punoljetne osobe.
Djeci mlađoj od 6 godina zabranjen ulazak.

Ne mogu pronaći e-mail s potvrdom narudžbe?
Ljubazno vas molimo da prvo provjerite svoj spam/junk/promocija pretinac. Ako se vaša potvrda narudžbe ne nalazi u tim pretincima, obratite se korisničkoj službi distributera ulaznica – [email protected]. Ako niste sigurni putem koje stranice ste kupili ulaznice, provjerite na bankovnom izvodu ili na vašem mobilnom bankarstvu.

Ne mogu pristupiti svojim ulaznicama?
Provjerite je li telefon potpuno napunjen ili imate li isprintane svoje ulaznice prije izlaska iz kuće kako biste izbjegli ovu situaciju. Naravno, ako se nešto dogodi izvan vaše kontrole, pođite na blagajnu gdje će vam netko moći pomoći pronaći vašu narudžbu i ulaznice.

Što ako izgubim ulaznice prije nastupa?
Obratite se korisničkoj službi distributera ulaznica – [email protected].

Ne mogu više ići i moram prodati ulaznicu. Što da radim?
Službena preprodaja ulaznica bit će objavljena do 14 dana prije koncerta. Preprodaja bilo koje ulaznice za Eda Sheerana strogo je zabranjena osim putem službene platforme za preprodaju ulaznica po nominalnoj vrijednosti. Svi detalji bit će objavljeni u roku mjesec dana prije koncerta.
Svaka ulaznica Eda Sheerana ponuđena za preprodaju negdje drugdje, bilo online ili offline (uključujući Viagogo ili bilo koji drugi neovlašteni izvor, uključujući sve sekundarne maloprodajne web stranice za prodaju ulaznica), rezultirat će otkazivanjem cijele izvorne narudžbe. Izvornom kupcu i njegovoj grupi bit će odbijen ulaz, a sve ostale kupnje koje posjeduju također će biti otkazane.

Kada ćemo dobiti ulaznice?
Vaše ulaznice bit će isporučene do 14 dana prije događaja. Informacije o načinu dostave potražite u potvrdi narudžbe ili distributeru ulaznica za dodatna pitanja.

Jesu li kamere dopuštene?
Profesionalne kamere (kamere s izmjenjivim objektivima), video i audio oprema za snimanje strogo su zabranjene. Kamere za osobnu upotrebu i kamere na pametnim telefonima su u redu.

Koliko rano da dođemo na događaj?
Prije događaja, provjerite web stranice službenog prodavatelja ulaznica za satnicu događaja i dopustite si dovoljno vremena za ulazak prije početka koncerta.

Ne mogu ući sa svojim ulaznicama, nije uspjelo skeniranje i odbili su me na ulazu?
Ne brinite, možemo vam pokušati pomoći. Zaputite se na blagajnu gdje će vam netko moći pomoći da shvatite što se dogodilo. Upamtite NEMOJTE kupiti ulaznicu od nekoga koga ne poznajete, osobno na ulici ILI s neovlaštene sekundarne web stranice za prodaju ulaznica.

Što još radite u borbi protiv sekundarnog tržišta?
Vaše ulaznice povezane su s vašim korisničkim računom kod vašeg odabranog distributera ulaznica. To znači da su vaše ulaznice i osobni podaci koje ste dali prilikom kupnje povezani. Ako se ulaznica preprodaje na bilo koji drugi način osim službenom preprodajom ulaznica nominalne vrijednosti, bit će vam odbijen ulazak na mjesto događaja.

Mogu li promijeniti ime na karti?
Ed Sheeran ima politiku personalizacije ulaznica imenom kupaca. To znači da su sve ulaznice personalizirane na ime Glavnog kupca.
Ako je Glavni kupac kupio više ulaznica, osobama u pratnji bit će dopušten ulazak na koncert samo u pratnji Glavnog kupca. U slučaju da je ta osoba spriječena prisustvovati događaju, postojat će mogućnost promjene imena ili ponude ulaznica putem Fansale-a nakon isporuke ulaznica.
Dobro je znati: Male greške u tipkanju, kao i zamjena imena i prezimena, neće stvarati probleme na ulazu.
Ako imate hitnih upita na ovu temu, rado ćemo vam pomoći putem [email protected].

 

 

Moglo bi Vas zanimati