16
sij
2023
Vijesti

ELECTOR: Tri mlade DJ nade u kategoriji New (S)electora godine

New (S)elector godine

New (S)elector godine

share

Prije nekoliko dana su objavljene nominacije za drugo izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade ELECTOR, a 1. veljače ćemo saznati i tko će odnijeti nagradu za najzapaženijeg mladog hrvatskog DJ-a ili producenta elektroničke glazbe u 2022. godini.

U utrci za New (S)electora godine su Elena Mikac, Eloc i Lovro Baletić.

Elena Mikac

Elena Mikac

Elena Mikac je DJ-ica i promotorica koja je na domaćoj sceni od 2020. godine. Nominaciju za nagradu New (S)elector je dobila i prošle godine. Uz Toma Buga Elena organizira klupski program Dobar House te vodi istoimenu izdavačku kuću. Njezinu glazbu možete poslušati OVDJE.

 

Eloc

Eloc

Eloc je zagrebački DJ i promotor, koji je za DJ pultom debitirao 2020. godine. Od tada redovito nastupa u klubovima u Zagrebu te ostatku Hrvatske, a prošle godine je pokrenuo i vlastiti program ADAPTer. Link na njegov mix pronađite OVDJE.

 

Lovro Baletić

Lovro Baletić

Lovro Baletić je DJ i producent koji inače djeluje u studiju Cycle kod Jana Kinčla. Na domaćoj sceni je prisutan od početka prošle godine, a dosad je na Bandcampu objavio dva EP-a. Lovro preferira nu-disco i house glazbu, a kako to zvuči poslušajte OVDJE.

 

Druga dodjela nagrade ELECTOR održat će se 1. veljače 2023. u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Nagradu ELECTOR pokrenuli su DJ sekcija Hrvatske glazbene unije i Hrvatsko Društvo Skladatelja, koproducent je Tvornica Kulture, a organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez.

Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici https://nagradaelector.hr/ ili na Facebook stranici nagrade ELECTOR.

Moglo bi Vas zanimati